(Poistunut julkaisusta)

Hankinnan kehityspäällikkö
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Etsimme Hankinnan kehityspäällikköä VR FleetCare uuteen operatiiviseen yksikköön. 

Operatiivinen yksikkö on VR FleetCareen hiljattain perustettu yksikkö, jonka tehtävänä on varmistaa kustannustehokkaat ja asiakaslähtöiset kunnossapitoliiketoiminnan operaatiot. Vastaamme tarvittavan uudistusmatkan suunnasta ja varmistamme muutoksen toteutumisen toimitusketjun ja tuotannon arjessa.

Luomme uusia prosesseja ja käytäntöjä myös toimitusketjun ja hankintojen toteuttamiseen. Toimintamalliuudistus tähtää uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoon tulevaisuudessa. 

Sinä olet tärkeä muutosvoima. Vastaat hankinnan kehitystyöstä muutosmatkalla. Hankintatiimin jäsenenä johdat tarvittavia muutosprojekteja, osallistaen muita tiimien jäseniä. Myös toimittajarajapinnassa tapahtuva kehitys- ja yhteistyö kuuluu toimenkuvaasi.

Odotamme, että sinulla on tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää  työkokemusta prosessien kehittämisestä,  liiketoiminnan kehittämisestä ja kehittämisprojektien johtamisesta palvelu-ja tuotantoympäristössä.  Sinulla tulee myös olla osaamista hankintaprosesseista ja toimittajahallinnasta.

Tehtävässä tarvitaan hyviä tiimityöskentely-, organisointi- sekä kommunikointitaitoja.  Lisäksi tehtävässä vaaditaan aktiivista ja ennakkoluulotonta otetta uusiin tehtäviin sekä hyvää paineensietokykyä. Tietojärjestelmien tehokas ja sujuva hyödyntäminen on lähtökohta tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.

Tehtävässä vaaditaan  erinomainen kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielitaito. Muu kielitaito katsotaan tapauskohtaisesti eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen muutosmatkan ja kasvumahdollisuuden vaihtelevassa työympäristössä ja uudistushenkisessä ilmapiirissä. Työsi vaikuttaa päivittäin tuhansien ihmisten matkustamiseen ja Suomen teollisuuden toimintakykyyn, sillä VR FleetCare vastaa siitä, että junakalusto on laadukkaassa kunnossa niin matkustajaliikenteessä kuin tavaraliikenteessäkin. Hyppäätkö kyytiin?

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Tutu Wegelius-Lehtonen ke 2.10.2019 klo 9.30-11.00 p. 0407051286 tai  sähköpostitse tutu.wegelius-lehtonen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 13.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. 

Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.