(Poistunut julkaisusta)

Hankinnan ja logistiikan osaaja, Expak Systems Oy
EXPAK Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Etsimme asiantuntijaa Expakin yritysasiakkaiden asiakaspalveluun ja tuotantoympäristön ylläpitoon. Toiminnan kasvaessa ja laajentuessa uusille markkinoille haemme lisää osaavia tekijöitä asiantuntevaan tiimiin. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä etenemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

KUVAUS

Etsimme asiantuntijaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Expak Systems Oy:lle Helsingin Sörnäisiin. Tehtävä edellyttää hyvää ymmärrystä tukkukaupan ostoprosesseista. Emme etsi teknistä gurua, vaan hankinnan ja logistiikan osaajaa, jolla on myös perustason tekninen ymmärrys toiminnanohjausjärjestelmistä ja tietokannoista. Sinulla on kykyä palvella asiakkaita suomeksi ja englanniksi. Tehtävästä on mahdollisuus kehittyä tulevaisuudessa oman mielenkiinnon mukaan esimerkiksi palvelupäälliköksi tai konsultiksi. Turvallisuusselvityksen läpäiseminen on edellytyksenä työllistymiselle.

TYÖTEHTÄVÄT

Tulet toimimaan osana tuotantotiimiä, jossa vastaat asiakkaille heidän palvelupyynnöistä ja tuotantoympäristöjen toimivuudesta. Tukipyyntöjä tulee monikanavaisesti puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta. Työ on pääosin asiakkaista huolehtimista, asiakasneuvontaa, tukea ja ylläpitoa. Työtehtävissä sinua tukee kokeneet alan ammattilaiset ja osaavat tekniset asiantuntijat.

Tyypillisiä työtehtäviä:

  • Sovelluksen käytön opastus
  • Virhetilanteiden selvittäminen, korjaaminen, kommunikointi
  • Uusien tietojen lisääminen sovellukseen
  • Käyttäjätunnusten ja oikeuksien hallinta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on positiivinen asiakaspalveluasenne, hän tuntee tukkukaupan osto- ja varastointitoiminnot ja omaa perustason teknisen ymmärryksen järjestelmäympäristöistä sekä SQL-tietokannoista. Työssä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja, kykyä oppia uutta, halua ongelman ratkaisuun sekä tarkkuutta. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on eduksi päivittäisissä tehtävissä.

TIEDOT:

Aloitus: Heti

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Sörnäinen, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Expak Systems Oy

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Hakemukset ja lisätietoja valintaprosessista: HR-konsultti Mikael Korpi, Barona IT, 040 7405 135 tai mikael.korpi@barona.fi