(Poistunut julkaisusta)

Hankinnan harjoittelija Helsinkiin (Skanska Oppiva 2020, kesätyö)
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Haemme Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan korkeakouluopiskelijoita. Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, jossa työharjoittelut tehdään kesäisin.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa sekä pääset mukaan kehittämään toimintaamme. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Helsingissä meillä on Oppiva-paikkoja hankinnan tehtävissä. Pääset tutustumaan harjoitteluohjelman aikana hankintatoimen ohjaukseen ja käytännön toteutukseen sekä strategisella että operatiivisella tasolla. Tehtäviisi kuuluvat mm. käytännön hankintatehtävät eri nimikkeissä ja kategorioissa, hankintatiedon keruu ja analysointi kilpailutusten ja hankintapäätösten tueksi, monipuoliset toimittajahallinnan tehtävät sekä kotimaisten että kansainvälisten toimittajien osalta, erilaiset vastuulliseen hankintaan liittyvät selvitystehtävät sekä hankintajärjestelmien ylläpito- ja kehitystehtävät. Tavoitteenamme on varmistaa, että Oppiva-ohjelman aikana tehtäväsi kattavat kaikki rakennusyrityksen hankinnan keskeiset osa-alueet ja että sitä kautta saat hyvän käsityksen paitsi hankinnasta myös yrityksen toiminnasta kokonaisuutena. Harjoitteluohjelman aikana tehtäväsi määräytyvät osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Pääset kehittymään tehtävässä vuosi vuodelta vaativampiin ja itsenäisempiin tehtäviin.

 

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta ja hae mukaan 31.1.2020 mennessä osoitteessa www.skanska.fi/oppiva. Käymme hakemuksia läpi heti haun alettua, joten muista hakea ajoissa.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!