(Poistunut julkaisusta)

Hankinnan erityisasiantuntija
HUS-kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Hankinnan erityisasiantuntija (200001GX)
 
HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Olemme yhteishankintayksikkö, joka vie läpi yli kaksisataa terveydenhuollon tarvikkeiden, lääkintälaitteiden ja palvelujen kilpailutusta vuosittain hankintalakia noudattaen. Kehitämme toimintaamme Lean-menetelmin ja tähtäämme hyvään laatuun ja asiakaspalveluun.

Etsimme nyt hankintapalveluihin Hankinnan erityisasiantuntijaa.

Hankinnan erityisasiantuntijana työskentelet Kilpailutustiimissä ja viet läpi erilaisia kilpailutuksia suunnitteluvaiheesta sopimuksen allekirjoitukseen. Lisäksi osallistut hankintojen koordinointi- ja kehittämistehtäviin tarpeen mukaan.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan yhdessä Suomen suurimmista julkisista hankintayksiköistä. HUS Logistiikkaan kuuluvat myös valikoimanhallinta-, osto-, varastointi ja logistiikkapalvelut. Pääset kehittämään taitojasi hankinnan ammattilaisten rinnalla sekä tutustumaan laajaan ja monipuoliseen terveydenhuollon kenttään. Tehtäviimme kuuluvat hankinnat ovat volyymiltaan suuria, sisällöltään monipuolisia ja palvelevat lukuisia erilaisia yksiköitä, ne tarjoavat haastetta ja onnistumisen mahdollisuuksia monesta näkökulmasta. Vastuullisuus on yksi kehittämisalueistamme.

Tehtävä on vakituinen ja siinä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.
 
Hakukelpoisuus

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä riittävää kokemusta julkisista hankinnoista, varsinkin kilpailutusten läpiviennistä itsenäisesti.

Työssä on eduksi jos tunnet hankintalain hyvin ja osaat hyödyntää tarvittaessa myös oikeuskäytäntöä sekä käytät sujuvasti Cloudia Kilpailutus -järjestelmää.

Toivomme että sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvä ongelmanratkaisukyky. Olet kehitysmyönteinen ja haluat auttaa myös muita onnistumaan. Arvostamme kykyä omaksua nopeasti uutta sekä hyviä tietojärjestelmätaitoja (erityisesti MS Excel). Toivomme sinulta myös tarkkuutta, paineensietokykyä ja innostusta julkisiin hankintoihin. Eduksi katsomme sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemuksen.

Jätäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n.

Kesän aikatauluista johtuen haastattelemme mahdollisuuksien mukaan hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Kohteen aloituspäivämäärä: 17.8.2020  
Ensisijainen sijainti: Vantaa
Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Kokenut
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES
 
Yhteystiedot 

Hankintapäällikkö Milla Koivisto, milla.m.koivisto@hus.fi, puh. 040 595 5317.
 
HUS on savuton.
 
Hakuaika päättyy: 15.6.2020