(Poistunut julkaisusta)

Hankinnan erityisasiantuntija sote-palveluhankintoihin
HUS Logistiikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Työnkuvaus
 
Hankinnan erityisasiantuntija sote-palveluhankintoihin HUS Logistiikka (20000396)
 

Kuvaus
 
HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Olemme yhteishankintayksikkö, joka vie läpi yli kaksisataa terveydenhuollon tarvikkeiden, lääkintälaitteiden ja palvelujen kilpailutusta vuosittain hankintalakia noudattaen. Kehitämme toimintaamme Lean-menetelmin ja tähtäämme hyvään laatuun ja asiakaspalveluun.

Me yli 500 hankinnan, logistiikan ja lääkintätekniikan ammattilaista työskentelemme Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella jMe yli 500 hankinnan, logistiikan ja lääkintätekniikan ammattilaista työskentelemme Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella joka päivä terveydenhuollon ammattilaisten ja potilaiden parhaaksi. Olemme arvostettu kumppani sosiaali- ja terveydenhuollon hankinta-, logistiikka- ja lääkintäteknisten palveluiden tuottajana sekä toimialan suunnannäyttäjä. Laadukkaat ja tehokkaat palvelumme vapauttavat asiakkaidemme resursseja heidän ydintoimintaansa.

Etsimme nyt hankintapalveluihin vakinaiseen työsuhteeseen Hankinnan erityisasiantuntijaa, jonka erikoistumisalueena on sote-palveluhankinnat. Työpiste sijaitsee Vantaalla tai erikseen sovittaessa Kotkassa.

Sote-palveluhankinnat-kategoria on yksi HUS Logistiikan hankintapalvelujen seitsemästä kategoriasta. Tiimimme koostuu tällä hetkellä viidestä hankinnan ammattilaisesta, ja olemme keskittyneet tukemaan asiakkaitamme (mm. emo-organisaatio HUS sekä Kymsote) nimenomaan niiden ydintoimintaan, eli sosiaali- ja terveyspalveluihin, kiinnityvissä hankinnoissa. Työmme tavoitteena on, että asiakkaamme pystyvät tuottamaan entistä laadukkaampia ja kustannustehokkaampia sote-palveluja.

Hankinnan erityisasiantuntijana viet läpi erityisesti vaativampia kilpailutusprojekteja suunnitteluvaiheesta sopimuksen allekirjoitukseen. Lisäksi osallistut kategoriatyöhön ja sote-palveluhankintojen kehittämistehtäviin tarpeen mukaan. Sote-palveluhankinnat-kategoria tarjoaa asiakkuuksilleen kilpailutusprojektien toteutuksen lisäksi myös strategisempaa hankintapalvelua, jonka tavoitteena on ennen kaikkea säästöpotentiaalin tunnistaminen ja realisoiminen palvelutuotannosta (uuden palvelutuotteen pilottikohteina toimineet Kymsote-asiakkuuden lastensuojelupalvelut, kotihoito ja henkilökohtainen apu). Tarjoamme siis mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti sote-hankintatoimen tehtävissä.

HUS Logistiikan hankintapalvelut on yksi Suomen suurimmista julkisista hankintayksiköistä. HUS Logistiikkaan kuuluvat myös materiaalinhallinta-, osto-, varastointi ja logistiikkapalvelut. Pääset kehittämään taitojasi hankinnan ammattilaisten rinnalla sekä tutustumaan laajaan ja monipuoliseen terveydenhuollon kenttään. Tehtäviimme kuuluvat hankinnat ovat volyymiltaan suuria, sisällöltään monipuolisia ja palvelevat lukuisia erilaisia yksiköitä, ne tarjoavat haastetta ja onnistumisen mahdollisuuksia monesta näkökulmasta. Vastuullisuus on yksi kehittämisalueistamme.

Tehtävä on vakituinen ja siinä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä riittävää kokemusta julkisista hankinnoista, varsinkin kilpailutusten läpiviennistä itsenäisesti. Suosimme hakijoita, joilla useamman vuoden kokemus julkisista hankinnoista, myös vaativampien kilpailutusten läpiviennistä.

Työssä on eduksi, jos tunnet hankintalain hyvin ja osaat hyödyntää tarvittaessa myös oikeuskäytäntöä sekä käytät sujuvasti Cloudia Kilpailutus -järjestelmää.

Toivomme että sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvä ongelmanratkaisukyky. Olet kehitysmyönteinen ja haluat auttaa myös muita onnistumaan. Arvostamme kykyä omaksua nopeasti uutta sekä hyviä tietojärjestelmätaitoja (erityisesti MS Excel). Toivomme sinulta myös tarkkuutta, paineensietokykyä ja innostusta julkisiin hankintoihin. Eduksi katsomme sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemuksen.

Jätäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n.

Hakukelpoisuus
 
Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.2.2021  
Ensisijainen sijainti: Vantaa-HUS-Logistiikkakeskus
Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot
 
Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Tuomas Riihivaara, p. 050 350 4632