(Poistunut julkaisusta)

Hankinnan erityisasiantuntija kilpailutustiimiin
HUS Logistiikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2020

Työnkuvaus
 
Hankinnan erityisasiantuntija kilpailutustiimiin HUS Logistiikka (20000392)

Kuvaus
 
HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Olemme yhteishankintayksikkö, joka vie läpi yli kaksisataa terveydenhuollon tarvikkeiden, lääkintälaitteiden ja palvelujen kilpailutusta vuosittain hankintalakia noudattaen. Kehitämme toimintaamme Lean-menetelmin ja tähtäämme hyvään laatuun ja asiakaspalveluun.

Me yli 500 hankinnan, logistiikan ja lääkintätekniikan ammattilaista työskentelemme Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella joka päivä terveydenhuollon ammattilaisten ja potilaiden parhaaksi. Olemme arvostettu kumppani sosiaali- ja terveydenhuollon hankinta-, logistiikka- ja lääkintäteknisten palveluiden tuottajana sekä toimialan suunnannäyttäjä. Laadukkaat ja tehokkaat palvelumme vapauttavat asiakkaidemme resursseja heidän ydintoimintaansa.

Etsimme nyt hankintapalveluihin HANKINNAN ERITYISASIANTUNTIJAA.

Hankinnan erityisasiantuntijana työskentelet Kilpailutustiimissä. Kilpailutustiimi on keskittynyt hankintalain piirissä olevien kilpailutusten läpiviemiseen. Tiimin asiantuntijat ovat projektipäälliköitä, jotka ovat vetovastuussa useammasta kilpailutusprojektista vuosittain. Tiimin kilpailutusprojektit ovat pääasiassa tarvike- ja laitehankintoja ja näiden yhdistelmiä, joihin voi liittyä myös palveluja.

Päätyösi on ohjata tiimin asiantuntijoiden työtä ja ratkaista kilpailutusteknisiä ja hankintalain tulkintaan liittyviä asioita yhteistyössä heidän kanssaan. Huolehdit laadunvarmistuksesta lukemalla läpi valmistumisvaiheessa olevia tarjouspyyntöjä. Tuet osaamisen kehittämistä yksikössä sekä koulutat tarvittaessa itsekin eri teemoista osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta. Tarvittaessa osallistut vaativimpien kilpailutusprojektien suunnitteluun ja läpivientiin. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua myös muita hankintojen koordinointi- ja kehittämistehtäviä tarpeen mukaan. Toimit Kilpailutustiimin hankintapäällikön sijaisena.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan yhdessä Suomen suurimmista julkisista hankintayksiköistä. HUS Logistiikkaan kuuluvat myös valikoimanhallinta-, osto-, varastointi ja logistiikkapalvelut. Pääset kehittämään taitojasi hankinnan ammattilaisten rinnalla sekä tutustumaan laajaan ja monipuoliseen terveydenhuollon kenttään. Tehtäviimme kuuluvat hankinnat ovat volyymiltaan suuria, sisällöltään monipuolisia ja palvelevat lukuisia erilaisia yksiköitä, ne tarjoavat haastetta ja onnistumisen mahdollisuuksia monesta näkökulmasta. Vastuullisuus on yksi kehittämisalueistamme.

Tehtävä on vakituinen ja siinä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Työpiste sijaitsee Vantaalla.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Valinnassa painotamme usean vuoden kokemusta julkisista hankinnoista, varsinkin kilpailutusten läpiviennistä. Työssä on tärkeää tuntea hankintalaki hyvin ja osata hyödyntää tarvittaessa myös oikeuskäytäntöä. Eduksi katsomme, jos osaat käyttää sujuvasti Cloudia Kilpailutus -järjestelmää ja sinulla on koulutuskokemusta julkisiin hankintoihin liittyen. Viestit sujuvasti suomeksi sekä suullisesti että kirjallisesti, ja on etu, jos sinulla on kokemusta julkisten hankintojen toteuttamisesta myös englannin kielellä.

Toivomme että sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvä ongelmanratkaisukyky ja projektinhallinnan taidot. Olet kehitysmyönteinen ja haluat auttaa myös muita onnistumaan. Arvostamme kykyä omaksua nopeasti uutta sekä hyviä tietojärjestelmätaitoja. Toivomme sinulta myös tarkkuutta, paineensietokykyä ja kiinnostusta julkisiin hankintoihin. Työssä on hyödyksi, jos sinulla on myös sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemusta.

Hakukelpoisuus
 
Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
 

Kohteen aloituspäivämäärä: 15.2.2021  
Ensisijainen sijainti: Vantaa-HUS-Logistiikkakeskus
Organisaatio: 7601 Hankintapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot
 
Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Milla Koivisto, p. 040 595 5317
8.1. klo 14-16 ja 12.1. klo 12-13