(Poistunut julkaisusta)

Hankinnan assistentti Eurofins NSC Finland Oy:lle
Go On Jyväskylä

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme Eurofins NSC Finland Oy:lle ammattitaitoiseen ja nuorekkaaseen porukkaan

HANKINNAN ASSISTENTTIA

Jyväskylään toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita monilla eri aloilla toimiville asiakkailleen. Eurofins on yksi maailman suurimmista testauspalveluiden tarjoajista elintarvike-, ympäristö- ja lääkesektorilla sekä kosmeettisten tuotteiden testauksessa ja maatalousanalytiikassa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin. Näiden lisäksi Eurofins on yksi maailman nopeimmin kasvavista yhtiöistä kliiniseen diagnostiikkaan liittyvässä testauksessa. Eurofins toimii yli 800 laboratorion ja 45 000 työntekijän voimin 47 maassa. Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 4.2 miljardia euroa.

Eurofins NSC Finland Oy on Eurofins-konsernin tytäryhtiö, joka tuottaa taloushallinnon lisäksi keskitetyn hankinnan palvelut Eurofins-konsernin Suomen yhtiöille.

Etsimämme henkilö tulee työskentelemään monipuolisesti hankinnan tukitehtävissä, kuten uuden hankintajärjestelmän operatiivisissa prosesseissa sekä yhtiöiden hankintaprosessien tukena. Työnkuvaan kuuluu myös erilaisissa kehitysprojekteissa avustamista. Tukenasi tässä roolissa on työpari, kenen kanssa työskentelet tiiviissä yhteistyössä.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet tottunut työskentelemään niin tiimissä kuin myös itseohjautuvasti. Arvostamme positiivista otetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin hektisessäkin ympäristössä. Eduksesi katsotaan kokemus vastaavanlaisista tehtävistä tai soveltuva koulutustausta, mutta tärkeintä tässä roolissa on halu oppia, kehittyä ja kehittää.

Eurofins tarjoaa sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, vastuullisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden kansainvälisen konsernin palveluksessa hyvien urakehitysmahdollisuuksien kera. Tuemme myös henkilöstömme hyvinvointia tarjoamalla muun muassa kilpailukykyiset virike- ja lounasedut.

Rekrytoinnista vastaa Go On. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-päällikkö Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätähän pikimmiten hakemuksesi osoitteessa http://go-on.likeit.fi/apply/12480045. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.