Hankinnan asiantuntija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2021

Haemme asiakkaallemme Ostajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on organisointikykyinen, oma- aloitteinen ja ratkaisukeskeinen. Osaat aikatauluttaa ja priorisoida asiat tärkeysjärjestykseen. Nautit monipuolisista sekä vaihtelevista tehtävistä. Yhteydenpito eri sidosryhmien välillä sujuu sinulta luontevasti ja omaat hyvät viestintätaidot sekä suullisesti, että kirjallisesti.

Vastaat työssäsi kilpailutuksista, hankinnoista ja laskutuksesta sekä valvot toimituksien aikataulua ja laatua.

Tehtävä edellyttää taitoa lukea teknisiä piirustuksia ja asennuskuvia sekä kuvien piirtämisen perustaitoja.

Työhön perehtyminen tapahtuu Helsingin toimipisteellä. Tarjolla on työ hyvä henkisessä, dynaamisessa ja ammattitaitoisessa tiimissä, jossa on myös hyvät kehittymismahdollisuudet.

Liitä CV ja hakemus palkkatoiveineen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa arkipäivisin RTK-Henkilöstöpalvelu Oy / Tomi Tastén p. 044 412 4090 tai tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot