(Poistunut julkaisusta)

HANKINNAN ASIANTUNTIJA SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOHANKINTOIHIN
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018

Haemme Olkiluotoon

HANKINNAN ASIANTUNTIJAA SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOHANKINTOIHIN

Oletko sinä uusi hankintatiimimme ammattilainen? Tarjoamme näköalapaikan ydinvoima-alan monimuotoisiin tehtäviin ja mahdollisuuden toimia hankinnan asiantuntijana ainutlaatuisessa toimintaympäristössä. Pystyt pitämään useampia lankoja käsissäsi ja viet hallitusti eteenpäin suuriakin hankintakokonaisuuksia suunnittelusta toteutukseen.

Tehtävänäsi on toimia hankinnan asiantuntijatehtävässä, jossa vastaat sähkö- ja automaatio-ostokategoriasta. Pääset tehtävässäsi mukaan ydinvoiman elinkaaren kaikiin vaiheisiin sähköntuotannosta käytetyn polttoaineen loppusijoitukseen.

Päivääsi rytmittävät hankintojen suunnittelu, sopimusneuvottelut ja erilaiset projektihankinnat, joissa pääset tekemään yhteistyötä asiantuntevan organisaatiomme ja laajan kansainvälisen kumppaniverkostomme kanssa.

Sinun ei tarvitse olla valmis ydinvoima-alan tai hankinnan asiantuntija, meillä voit kehittyä sellaiseksi. Arvostamme teknistä kokemus- ja koulutustaustaasi sekä erityisesti sitä, että omaat palavan halun itsesi kehittämiselle ja uuden oppimiselle. Koulutustaustaltasi voit olla esim. diplomi-insinööri tai insinööri.

Meillä pääset mukaan energia-alan edelläkävijöiden joukkoon ja olet osa nuorekasta ja osaavaa hankintatiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Jukka Kaisjoki, p. 040 538 3024 ja osaamiskeskuspäällikkö Jani Virtanen, p. 041 431 7659.

Kiinnostuitko?
Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 18.5.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!