Hankinnan asiantuntija/ projektiostaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Haemme asiakkaallemme hankinnan asiantuntijaa/ projektiostajaa.

 

Vastaat työssäsi aina koko projektin ostoista ja hankinnoista, kilpailutat toimittajia, alihankkijoita sekä työkokonaisuuksia. Työnkuvaan kuuluu myös sopimusten ja tilauksien teko sekä seuranta ja laskutus. Omaksut ja ymmärrät tavaravirran määrän, jotta tuotehankinnat ovat riittävät ja tapahtuvat oikea-aikaisesti.

Etsimämme henkilö on hankinnan ammattilainen, jolla jo aiempaa kokemusta projektien kokonaisvaltaisesta hoidosta. Olet organisointikykyinen, oma- aloitteinen ja ratkaisukeskeinen. Osaat aikatauluttaa ja priorisoida asiat tärkeysjärjestykseen. Nautit monipuolisista sekä vaihtelevista tehtävistä. Yhteydenpito eri sidosryhmien välillä sujuu sinulta luontevasti ja omaat hyvät viestintätaidot sekä suullisesti, että kirjallisesti, myös englannin kielellä.

Tekninen osaaminen ja aiempi tuntemus rakennuttamisesta katsotaan hakijan eduksi.

Tarjolla on työ hyvä henkisessä, dynaamisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Liitä CV ja hakemus palkkatoiveineen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4090

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot