(Poistunut julkaisusta)

Hankinnan asiantuntija, kategoriavastaava (projektit ja sopimukset)
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Haemme Olkiluotoon

HANKINNAN ASIANTUNTIJAA, KATEGORIAVASTAAVA (PROJEKTIT JA SOPIMUKSET)

Oletko sinä seuraava hankintatiimimme ammattilainen? Tarjoamme näköalapaikan ydinvoima-alan monimuotoisiin tehtäviin ja mahdollisuuden toimia hankinnan asiantuntijana ainutlaatuisessa toimintaympäristössä. Tämä paikka on sinulle, joka uskot pitäväsi useampiakin lankoja käsissäsi ja viet hallitusti suurempiakin hankintakokonaisuuksia maaliin asti.

Tehtävänäsi on toimia hankinnan asiantuntijatehtävässä, jossa vastaat pääasiallisesti projektihankinnoista ja hankintasopimuksista. Pääset tehtävässäsi mukaan ydinvoiman elinkaaren kaikiin vaiheisiin sähköntuotannosta käytetyn polttoaineen loppusijoitukseen. Pääset myös näyttämään luovuutesi kehittäessäsi uutta, etkä epäröi heittäytyä oppimaan uusia asioita.

Päivääsi rytmittävät hankintojen suunnittelu, sopimusneuvottelut ja erilaiset projektihankinnat, joissa pääset tekemään yhteistyötä asiantuntevan organisaatiomme ja laajan kansainvälisen kumppaniverkostomme kanssa.
 
Minkälaista henkilöä haemme?
Sinun ei tarvitse olla valmis ydinvoima-alan tai hankinnan asiantuntija, meillä voit kehittyä sellaiseksi. Arvostamme teknistä kokemus- ja koulutustaustaasi sekä erityisesti sitä, että omaat palavan halun itsesi kehittämiselle ja uuden oppimiselle. Koulutustaustaltasi voit olla esim. diplomi-insinööri tai insinööri. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Työkokemus hankinnasta tai projektipäällikön tehtävistä katsotaan eduksi.

Tulet olemaan osa nuorekasta ja eteenpäinmenevää hankintatiimiä, jossa työt hoidetaan tiukalla otteella huumorin siivittämänä.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.
 
Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa hankintapäällikkö Riku Laine, p. 044 308 8280.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 6.12.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!