(Poistunut julkaisusta)

Hankinnan ammattilainen
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Oletko sinä uusi HANKINNAN AMMATTILAISEMME?

Haemme kaupalliselle osastolle vahvistukseksi henkilöä, joka kykenee ottamaan hankintavastuun tuotantomme keskeisistä tarveaineista, kemikaaleista tai osallistumaan projektihankintojen toteuttamiseen.

Sinua kuvaavia ominaisuuksia ovat oma-aloitteisuus, tehokkuus, joustavuus ja halu sekä kehittyä ammattilaisena että kehittää toimintaamme palvelevia prosesseja ja järjestelmiä eteenpäin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin hankintoihin ja logistiikkaan liittyvien sidosryhmiemme kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot tulevat tarpeeseen. Pystyt neuvottelemaan ja valvomaan myös vastuualueesi palveluhankintasopimusten laatua.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja useiden vuosien kokemusta teollisuuden tarveaineiden hankintatyöstä. Tunnet hyvin teollisuuden hankintaprosessit, logistiikan ja hallitset kaupalliset neuvottelut ja sopimustekniikan. Työkielinä pärjäät ainakin suomella ja englannilla. Muut kielet ja kansainvälinen kokemus katsotaan eduksi ja otetaan huomioon toimenkuvan määrittelyssä.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja saat kaupalliselta johtajalta Janne Palosaarelta 6.- 14.6.2019, p. 020 7130 800 (vaihde). Täytäthän hakemuksesi viimeistään 30.6.2019 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat.