Hankevastaava
Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus etsii nyt kiertotalouden näköalapaikalle 

Hankevastaavaa 

Kehityshankkeen vetäjänä tehtävänäsi on kehittää Kierrätyskeskuksen myymälöistä ja lajittelukeskuksesta kiertotalouden solmukohtia, jotka mahdollistavat uuden liiketoiminnan syntymistä, tehostavat verkostoitumista ja lisäävät materiaalien uudelleenkäyttöä. Haluamme luoda ympäristön, jossa yrittäjät ja käsityöläiset voivat jatkojalostaa Kierrätyskeskuksen materiaaleja ja tuotteita sekä tehdä yhteistyötä ja verkostoitua. Tavoitteenamme on synnyttää uusia käytettyjen tuotteiden jatkojalostamiseen perustuvia innovaatioita ja pienten yritysten uutta liiketoimintaa sekä syventää kiertotalouden yritysyhteistyötä ja osaamista sekä löytää yhteiset, sähköiset markkinointikanavat verkoston tuottamille palveluille ja tuotteille. 

Tulet vetämään Kierrätyskeskuksen osuutta SHOPS2HUBS kierrätyskeskus 2.0 -hankkeessa. Hankkeen päätoteuttaja on Green Net Finland ja muut osatoteuttajat Helsingin kaupunki ja Sykli. Projektin hankevastaavana vastaat Kierrätyskeskuksen osakokonaisuuden toteuttamisesta, raportoinnista ja hallinnoinnista sekä viestinnästä. Hanke on osa 6Aika-hankekokonaisuutta, jota rahoittaa Uudenmaan liitto Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) tuella. 

Etsimällämme tekijällä on 

  • Kokemusta hankkeiden vetämisestä ja kokeilemalla kehittämisestä 
  • Start up -toiminnan tuntemusta ja ymmärrystä uuden yrityksen perustamisen vaatimuksista 
  • kokemusta yhteiskäyttötiloista ja yritysten verkostomaisesta työskentelystä 
  • Paloa kiertotalouden kehittämiseen, erityisesti uudelleenkäytön ja uudelleen valmistuksen näkökulmasta  
  • Riittävä englannin kielen osaaminen ja kokemusta monikulttuurisessa ympäristössä toimimisesta 
  • Kokemusta ja ymmärrystä sähköisestä markkinoinnista 

Koulutustaustaasi enemmän arvostamme käytännössä osoitettua osaamista edellä mainituilta alueilta. Tärkeimmät menetystekijät tehtävässä ovat osaaminen hankkeiden vetämisestä, kiertotalouden ymmärrys ja halu olla luomassa alalle uusia toimintatapoja sekä käsitys hankkeen tuloksien skaalautuvuudesta. 

Kierrätyskeskuksessa pääset kehittämään kiertotalouden uusia ratkaisuja. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kannustavassa ja kehitysmyönteisessä ympäristössä. Tukenasi on pitkä osaamisemme kiertotaloudesta sekä monipuolinen asiantuntijatiimi.  

Työsuhde alkaa mahdollisimman nopeasti, toivottavasti viimeistään 7.1.2020. Tehtävä on määräaikainen ja kestää 31.9.2021 asti (80 %:n työaika). Palkkaus AVAINTESin mukaan. Pääasiallinen työskentelypaikka on Espoon Nihtisillassa. Hakuaika päättyy 24.11. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Viberg ti 19.11. klo 13–16.30, puh. 045 636 6311. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot