(Poistunut julkaisusta)

Hanketyöntekijä
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälisesti verkottunut metropolialuetta kehittävä ammattikorkeakoulu, jonka toimintatavassa opiskelijat ovat uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Laurea yhdistää oppimisen sekä tutkimus- ja kehitystyön edistääkseen alueen palveluliiketoimintaa, palveluinnovaatioiden tuottamista ja yrittäjyyttä. Laurealla on monipuolinen kumppanuusrakenne ja selkeät toimintaa tukevat painoalat. 

Laurea-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on noin 52 M€, ja joka työllistää tällä hetkellä noin 500 henkilöä. Opiskelijoita Laureassa on lähes 8000. 

 

Haemme Laureaan hanketyöntekijää määräaikaiseen tehtävään 1.10.2020 - 30.6.2021.   

 

Työntekijä toimii ensisijaisesti Urbaania Kasvua - Vantaa -hankkeessa. Urbaania Kasvua - Vantaa -hanke (https://urbaaniakasvua.fi/) keskittyy sosiaalisesti kestävän talouskasvun luomiseen vahvistamalla pilottiyritysten työntekijöiden osaamistasoa vastaamaan paremmin tulevaisuuden haasteisiin. Koulutuksilla ja valmennuksilla tavoitetaan 750 henkeä hankkeen aikana. 

Työntehtävien luonne kattaa laajasti hankkeessa tehtäviä erilaisia työtehtäviä. Ensisijaisesti tehtävät muodostuvat hankkeen vaikuttavuusarvioinnin tiedonkeruusta ja analysoinnista, hankkeen pilottiyritysten parissa tehtävästä oman osaamisen kehittämisen tutkimuksesta sekä hallinnollisista ja viestinnällisistä tehtävistä. Osaat hyödyntää sosiaalista mediaa, markkinointia ja viestintää eri kanavien kautta. 

Edellytämme työntekijältä analyyttista ja systemaattista työskentelyotetta. Aikaisempi tutkimus- ja vaikuttavuusarviointikokemus katsotaan eduksi. Monitoimijaisessa hankkeessa on tärkeää, että tulet toimeen eri organisaatioista tulevien tekijöiden kanssa. Työssä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyä, yhteistyötaitoja sekä hyvää organisointikykyä.  

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön, modernit työolosuhteet ja strategian, jota viemme yhdessä ylpeydellä eteenpäin. 

Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Laurean Tikkurilan kampuksella. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työaika on 36,25 tuntia viikossa. Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Marilla Kortesalmi, marilla.kortesalmi@laurea.fi. Lisätietoa hankkeesta löydät myös Internet-sivuiltamme urbaaniakasvua.fi.   

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.9.2020 klo 16 mennessä. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.