Hankesuunnittelija

Vantaan seurakunnat
Tietoa tehtävästä

Etsimme hankesuunnittelun ja kehittämisen osaajaa, joka on idearikas, avoin ja haasteita pelkäämätön. Oletko se sinä?

Vantaan seurakunnilla on pitkä perinne uusien, innovatiivisten ja kokeilevien hankkeiden käytöstä toiminnan kehittämisessä. Haluamme viedä seurakuntien toimintaa muutosvalmiimpaan ja asiakaslähtöisempään suuntaan sekä vahvistaa yhteistä oppimista ja levittää hyviä käytäntöjä. Hankesuunnittelijalla on tässä keskeinen rooli.

Haemme yhteisen seurakuntatyön asiantuntijajoukkoon hankesuunnittelijan sijaista ajalle 3.5.2021-31.1.2022.

Hankesuunnittelijan tehtävänä on yhdessä seurakuntien kanssa rakentaa suunnitelmiltaan ja vaikuttavuustavoitteiltaan hyviä hankkeita. Tehtävään kuuluu tuottaa ja analysoida tietoa toimintaympäristöstä, sen muutoksista ja ilmiöistä sekä tukea seurakuntia toiminnan tilastoinnissa ja tilastojen hyödyntämisessä toiminnan suunnitteluun. Erilaisten ulkopuolisten rahoitusvaihtoehtojen etsiminen kehittämistoiminnan tueksi on tärkeä osa tehtävää. Hankesuunnittelija toimii tiiviissä yhteistyössä hankeasiantuntijan kanssa vahvistaen ilmiöpohjaista toimintatapaa, projektimaista työtapaa ja yhdessä tekemisen kulttuuria Vantaan seurakunnissa.

Etsimme sinua, joka olet oma-aloitteinen, innovatiivinen ja idearikas hankesuunnittelun ammattilaista. Näet muuttuvan toimintaympäristön mahdollisuudet ja osaat tarttua ilmiöistä nouseviin kehittämistarpeisiin. Olet joukkuepelaaja, jolla on hyvät yhteistyötaidot ja halu etsiä uusia ratkaisuja haastaviin ongelmiin. Hallitset hankesuunnittelun ja -rahoituksen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa, hankesuunnittelun monipuolista tuntemusta ja työkokemusta sekä hyviä viestintätaitoja ja hyvää suomen ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Kokemus tiedon tuottamisesta ja analysoinnista on eduksi. Vahvat tiimityöskentelytaidot sekä palveluhenkisyys edistävät tehtävässä onnistumista.

Tehtävä on kokoaikainen ja se sijoittuu kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 602. Peruspalkka on 3234,81 €. Lisäksi aikaisemman työkokemuksen perusteella voidaan maksaa kokemuslisää. Tehtävään sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakuaika päättyy 13.4.2021 klo 16.00. Tehtävää haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR-palvelussa, johon pääsee osoitteesta sakasti.fi/tyopaikat. Haastattelut pidetään viikolla 15.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteisen seurakuntatyön johtaja Kirsi Rantala, puh. 044 422 0345, ti 6.4. klo 16-17 ja to 8.4. klo 16-17.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 13.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta