(Poistunut julkaisusta)

Hankesuunnittelija
Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2020
Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Hyvinvointiyksikkö hakee tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan (TKI) määräaikaista hankesuunnittelijaa, jolla on näyttöä musiikin tai sen lähialan vankasta asiantuntemuksesta. Tehtävä alkaa 1.2.2020 ja päättyy 31.12.2022.  

Hankesuunnittelijan päätehtävänä on suunnitella ja valmistella vaikuttavia kansallisia sekä kansainvälisiä TKI-hankehakemuksia ja toimia myös asiantuntijana hankkeissa. Lisäksi hankesuunnittelija osallistuu yksikön hanketoiminnan kehittämiseen ja tukee tiimejä projektien koko elinkaaren ajan.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän osaavassa monialaisessa asiantuntijatiimissä. Etsit ratkaisuja työelämätarpeisiin ja tuet omalla toiminnallasi JAMKin TKI-toiminnan strategiaa ja tulostavoitteita.  

Tehtävä vaatii erinomaista verkosto-osaamista ja sujuvia vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kirjoitustaitoa. Arvostamme näyttöä tuloksellisesta TKI-toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta, tietämystä kulttuurialan ja muista eri rahoitusohjelmista ja osaamista taloushallinnosta.  

Tehtävässä toimiminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää englannin kielen taitoa ja vahvoja tiimityötaitoja. Arvostamme musiikin substanssiosaamista, alan tuntemusta ja valmiita verkostoja.

Hakuaika: 15.12.2020 - 15.1.2021.


Lisätietoja tehtävästä antavat:

Päällikkö Eva Halme, eva.halme@jamk.fi, p. 040 7276424               

T&K-päällikkö Kare Norvapalo, kare.norvapalo@jamk.fi, p.  040 519 6091