(Poistunut julkaisusta)

Hankesuunnittelija
Oulun kaupunki, Oulun Tilapalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Tehtävän kuvaus

Oulun Tilapalvelut -liikelaitos rakennuttaa ja ylläpitää kaupungin palvelukiinteistöjä sekä järjestää niihin ateria-, kiinteistönhoito- ja puhtaanapitopalvelut. Lisäksi liikelaitos tuottaa virastomestari- ja kuljetuspalveluita sekä sisäliikuntalaitosten ylläpitopalveluita.

Oulun Tilapalvelut-liikelaitoksessa haetaan nyt osaavaa HANKESUUNNITTELIJAA vakinaiseen tehtävään.

Hankesuunnittelijan tärkeimmät vastuualueet: 

  • kaupungin erillisinvestointi- ja perusparannushankkeiden ohjelmarunkojen suunnittelu sekä talouden koordinointi 
  • tulosalueen vuosittaisten talousarvioiden laadinta ja tilinpäätösten valmistelu 
  • kiinteistöjen teknisen nykyarvon määrittäminen
  • hankkeiden kustannus- ja kannattavuuslaskelmien tekeminen sekä niihin liittyvät tehtävät.

Monipuolisen työnkuvan sisällä pääset toimimaan asiantuntijatehtävissä rakentamishankkeiden ohjaukseen ja hankintoihin liittyen.    

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva taloushallinnon tai rakennusalan tutkinto (soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai vastaavan tasoinen aikaisempi opistoasteen tutkinto). 

Tehtävässä menestyminen edellyttää 

  • rakennusalan hyvää tuntemusta 
  • vähintään kahden vuoden työkokemusta kustannuslaskentatehtävistä 
  • kokemusta rakennuttamistehtävistä.

Edellä mainittujen vaatimusten lisäksi tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa sekä julkisen hankintamenettelyn tuntemusta. Arvostamme Haahtela -järjestelmän käyttökokemusta.

Oulun Tilapalveluissa sinua työkaveriksi odottaa 20 rakentaminen ja rakennuttaminen-tulosalueen osaavaa ja ammattitaitoista kollegaa. Työyhteisössämme vallitsee hyvä kehittämisen henki ja ilmapiiri on toisia tukeva sekä innostava. Työpisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla Ympäristötalossa, lähellä ydinkeskustaa. Oulun kaupunki työnantajana tukee työntekijöidensä mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella, voit jättää hakemuksesi tämän linkin kautta
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hankesuunnittelija-oulun-tilapalvelut-oul-25-4-20/
Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/8215/2020. Hakemukset on toimitettava 18.9.2020 klo 15.00 mennessä. Tehtävää aiemmin sisäisessä haussa hakeneet huomioidaan tässä haussa ilman uutta hakemusta.

Työ alkaa:    Sopimuksen mukaan
Palkkaus:    Tehtäväkohtainen palkka 3520,04 €/kk
Työavain:    OUL-25-4-20

Yhteystiedot

Lisätietoa tehtävästä antaa rakennuttamispäällikkö Ville Laitinen, p. 050 304 5954 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.