(Poistunut julkaisusta)

Hankesuunnittelija
Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu on arvostettu pedagoginen asiantuntijayhteisö, jonka toimintaan kuuluvat ammatillinen opettajankoulutus, täydennyskoulutus sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta. Teemme aktiivisesti töitä kotimaisten ja kansainvälisten hankkeiden sekä koulutusviennin saralla. Työllämme haluamme parantaa oppimisen laatua ja luoda tulevaisuuden koulutusratkaisuja.

Ammatillinen opettajakorkeakoulu hakee hankesuunnittelijaa kotimaisten ja kansainvälisten projektien hankevalmisteluun. Asiantuntijatyössä vastuualueenasi ovat koulutuksen kehittämiseen liittyvien hankehakemusten suunnittelutehtävät sekä hankesalkkumme hallinta. Olet aktiivinen projektien ideoija, sisällön ja talouden suunnittelija. Työskentelet TKI-päällikön alaisuudessa, tuet projektipäälliköitä hankkeiden toteuttamisessa ja toimit joustavasti erilaissa asiantuntijaverkostoissa.

Tarjoamme

Hankesuunnittelijanamme pääset koulutuksen kehittämisen näköalapaikalle. Monipuolisessa ja vastuullisessa asiantuntijatyössä voit vahvistaa hankeosaamistasi sekä kansainvälistä tietotaitoasi. Uusia haasteita saat kohdata yhdessä taitavien työntekijöidemme sekä kumppaniverkostomme toimijoiden kanssa. Pääset myös kehittämään hanketoimintaamme.

Edellytämme

Soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon lisäksi tunnet koulutusalan ja sinulla on näyttöjä hanketoiminnan tehtävistä. Tunnet hankesuunnittelun ja -toteutuksen periaatteet sekä erilaiset kansallisen ja kansainvälisen hanketoiminnan rahoitusohjelmat. Olet tuottanut itsenäisesti hankehakemuksia ja tehnyt hankeyhteistyötä.

Tiedonhankinta- ja viestintätaitojen lisäksi sinulla on erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito ja hyvä tietotekninen osaaminen. Eduksi katsotaan myös ammatillinen opettajankoulutus ja eri maiden koulutusjärjestelmien tuntemus.

Työsuhde on vakinainen 1.10.2018 alkaen. Aloituksesta voidaan sopia tarvittaessa erikseen.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja

Hannele Torvinen, T&K-päällikkö, hannele.torvinen@jamk.fi, puh. 040 532 3047

 

Hakuaika                                        7.9. – 17.9.2018