Hankesuunnittelija, sivistystoimen Tilat ja alueet -yksikköön
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Hankesuunnittelija toimii sivistystoimen esikunnan Tilat ja alueet -yksikössä tilasuunnittelun asiantuntijana. Hän edustaa sivistystoimea ja tilojen käyttäjää tilahankkeissa, joiden kesto on useita vuosia. Hankesuunnittelija valmistelee sivistystoimen toimitilahankkeiden, erityisesti koulujen, tarveselvityksiä lautakunnan päätöksentekoa varten.

Hankesuunnittelija osallistuu hankesuunnitelmien valmisteluun, rakennussuunnitelmien ja toteutuksen ohjaukseen sekä maankäytön yhteistyöryhmiin. Hän tekee hankekohtaisia selvitystehtäviä käyttäjän näkökulmasta yhdessä yksikön muiden asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi hankesuunnittelija vastaa peruskorjaus- ja uudisrakennushankkeiden irtokalusteprosessista.

Hankesuunnittelija tekee yhteistyötä koulujen, sivistystoimen kehittäjäverkoston sekä kaupungin teknisen ja ympäristötoimen asiantuntijoiden kanssa tilahankkeiden valmistelussa ja suunnittelussa.

Hankesuunnittelijan tehtäviin sisältyy myös erikseen sovittavia vastuualueita/ suunnittelun kehittämistehtäviä.

Työpaikan nimi ja osoite: Sivistystoimen esikunta, Tilat ja alueet -yksikkö, Kamreerintie 3, 02770, Espoo, 1.6. alkaen Karaportti 1, 02610 Espoo

Työaika: 36h 45 min viikossa

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Voit olla esim. opetus- tai teknisen alan osaaja.

Tehtävässä edellytetään kokemusta koulun toiminnasta ja ymmärrystä toiminnan vaikutuksesta tilojen suunnitteluun/tilatarpeisiin, hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, projektityöskentelyosaamista sekä ratkaisu- ja kehittämiskeskeistä otetta.

Arvostamme tietoa oppimis- ja toimintaympäristöjen kehittämisestä, kokemusta rakennussuunnittelun prosesseista, kunnallisten toimintatapojen ja hallinnollisen valmistelun tuntemusta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1337500
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo