Hankesuunnittelija Liikkuva perhe -ohjelmaan
Suomen Latu ry

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Haemme Suomen Latuun, määräaikaiseen työsuhteeseen 

Hankesuunnittelijaa Liikkuva perhe -ohjelmaan

Liikkuva perhe -ohjelma on Suomen Ladun koordinoima, Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama ohjelma ja se on osa Liikkuvat-ohjelmia. Liikkuva perhe -ohjelma käynnistyi vuonna 2020 ja laajenee kuluvana vuonna.

Hankesuunnittelijan tehtävä on, osana muuta Liikkuva perhe -tiimiä, edistää ohjelmalle asetettuja tavoitteita ja toimenpiteitä. Ohjelman kohderyhmänä ovat perheliikunnan toimijat; kunnat eri sektoreineen, liitot, urheiluseurat sekä muut yhdistykset ja toimijat. Perheet tavoitetaan näiden toimijoiden kautta. Tavoitteena on lisätä perheiden yhteistä, erityisesti matalan kynnyksen liikuntaa sekä lisätä perheliikunnan arvostusta.

Hankesuunnittelijan tehtäviin kuuluu ohjelman viestintä- ja verkostotyö sekä perheliikunnan toimijoiden palveluiden suunnittelu ja tuottaminen mm. materiaali, koulutus ja ohjaus. 

Edellytämme 

- soveltuvaa, vähintään korkeakoulutasoista liikunta-, sosiaali- tai terveysalan koulutusta

- erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja

- hyvää osaamista sähköisestä viestinnästä (uutiskirjeet, verkkosivujen päivitys) sekä vahvaa osaamista ja intoa toimia sosiaalisessa mediassa

- liikunta-, sosiaali- ja terveys sekä kunta-alan toiminnan tuntemusta

- oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta 

Arvostamme 

- kokemusta verkostoista ja järjestötyöstä

- kokemusta perheiden kanssa tehtävästä työstä

- kokemusta hanketyöstä ja sen hallinnoinnista ja arvioinnista

- muuta viestinnällistä osaamista (valo- ja videokuvaus, taitto, graafinen osaaminen)

- liikunnallista elämäntapaa

Tarjoamme

- työpaikan maan monipuolisimmassa liikuntajärjestössä

- mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn

- valtakunnallisia verkostoja

- osaavan ja innostavan työympäristön

Tehtävä on kokoaikainen (80 % työaika on mahdollinen hakijan toiveesta) ja määräaikainen, perusteena määräajalle annettu hankerahoitus. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.4.2021 ja päättyy 31.3.2022. Tehtävä jatkuu mikäli siihen saadaan rahoitusta.

Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista ja ilta- ja viikonlopputöitä.

Hae paikkaa viimeistään 10.3.2021 alla olevasta linkistä ja liitä mukaan ansioluettelosi. Linkki hakulomakkeeseen: https://webropol.com/s/liikkuvaperherekry-2021. Haastattelut toteutetaan viikoilla 11-12. 

Suomen Latu noudattaa Urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta, jossa kyseinen tehtävä sijoittuu vaativuustasolle B. Palkka määritetään työehtosopimuksen mukaisesti osaamisen ja kokemuksen perusteella siten, että palkka määrittyy arviolta välille 2 500 - 3 000 euroa. Hakemuksessa pyydetään esittämään palkkatoive.  Työpiste on Suomen Ladun toimistolla Olympiastadionilla Helsingissä. Suomen Ladussa on mahdollisuus tehdä etätyötä. 

Suomen Latu haluaa edistää toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa, joten toivomme hakemuksia eri-ikäisiltä ja -taustaisilta hakijoilta.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Nina Räike sähköpostitse nina.raike@suomenlatu.fi tai puhelimitse puh. 044 722 6312 ma 1.3. klo 15-17 ja ma 8.3. klo 15-17.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427093
  • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt, Sosiaaliala ja terveydenhuolto, Hyvinvointi
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Nina Räike sähköpostitse nina.raike@suomenlatu.fi tai puhelimitse puh. 044 722 6312 ma 1.3. klo 15-17 ja ma 8.3. klo 15-17.