(Poistunut julkaisusta)

Hankesuunnittelija, kokoaikainen, Empower, Harjavalta
Empower PN Oy (Helsinki)

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt asiakasyrityksellemme Empower PN Oy:lle Hankesuunnittelijaa vahvistamaan voimajohtojen Yleissuunnitteluyksikköä.

Empowerilla pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Etsimme sinua

Me Studentworkilla haemme Empowerille suunnittelijaa voimajohtojen yleissuunnitteluyksikköön 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja työllistyt tehtävään Studentworkin kautta. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet jatkosopimukselle Empowerilla, sillä he etsivät pitkäaikaista työntekijää organisaatioonsa.

Avoinna oleva suunnittelijan tehtävä sijoittuu Empowerin Power-liiketoimintaan, jossa autetaan asiakkaita huolehtimaan, että kotitaloudet ja yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa saavat sähköä häiriöttä ympäri vuoden. He ovat mukana energiasektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaavat sähkönjakeluverkkojen, voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävässä pääset osallistumaan Empowerin lukuisiin mielenkiintoisiin projekteihin. Pääset työskentelemään erilaisten lupahakemusten, lausuntopyyntöjen, maankäyttösopimusten ja kartta-aineistojen laadinnan parissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu suunnitteluhankkeiden dokumentointiin liittyvää työtä sekä dokumenttien viimeistelyä. Toivomme sinulta ymmärrystä paikkatietoihin liittyen. Tehtävässä menestyminen ei edellytä sähköteknistä tutkintoa.

Pääasialliset tehtävät

  • Lupahakemuksien, lausuntopyyntöjen ja maankäyttösopimusten laadinta
  • Suunnitteluhankkeiden dokumentointi
  • Muut suunnittelun tehtävät

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa koulutustaustaa, esim. insinööri tai diplomi-insinööri
  • Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä tuottaa tekstiä
  • Paikkatieto-osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoisen työtehtävän monipuolisten projektien parissa
  • Viihtyisän ja kannustavan työyhteisön
  • Mahdollisuuden kehittää osaamista ammattitaitoisten ihmisten parissa

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 31.8.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.