(Poistunut julkaisusta)

Hankesihteeri
Jyväskylän yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021


Tule monipuoliseen tiedeyhteisöömme


HANKESIHTEERIKSI Jyväskylään, vakituiseen työsuhteeseen 1.4.2021 alkaen.


Talous- ja tilapalvelut etsii joukkoonsa uutta hankehallinnon osaajaa ja tiimipelaajaa Jyväskylän yliopistoon. Tehtäviin kuuluu hankkeiden budjetoinnin tuki, talouden seuranta ja ennakointi, raportointi rahoittajalle määräajoin ja muut vastaavat tehtävät. Hankesihteeri työskentelee tiiviissä yhteistyössä rahoittajien, projektipäälliköiden ja yliopiston eri yksiköiden kanssa.


Olet oma-aloitteinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen. Henkilönä olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia ja työskentelemään systemaattisesti ja analyyttisesti. Voit olla vastavalmistunut tai jo vastaavissa tehtävissä toiminut henkilö. 


Odotamme sinulta:


- soveltuvaa korkeakoulututkintoa


- laskentatoimen ja taloushallinnon osaamista


- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa


- hyviä digitaitoja ja valmiuksia kehittää toimintaa


 


Eduksi katsomme:


- työkokemuksen hankehallinnon tehtävistä


- SAP -ohjelmiston tuntemuksen


- hyvät yhteistyö - ja neuvottelutaidot


- valmius nopeasti vaihtuviin työtehtäviin


Pääset osaksi innostavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Monipuolinen henkilöstökoulutuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvän työterveyspalvelun ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Voit käyttää työajastasi kaksi tuntia viikossa liikunnan harrastamiseen. Lisäksi ohjattu taukoliikunta antaa työhösi energiaa. Liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön tukee työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa. 


Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu muun henkilöstön vaativuustasolle MV06. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on tyypillisesti noin 2 500 - 2 600 euroa, riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi. 


Tehtävään ensimmäistä kertaa valittaessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 


Kysy lisää tehtävästä tiiminvetäjä Sanna Ahoniemeltä, puh. 040 805 4853, sanna.ahoniemi@jyu.fi tai palvelupäällikkö Tarja Keihäsvuorelta, puh. 040 805 4545, tarja.keihasvuori@jyu.fi


 Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:


1) Ansioluettelo (CV)


2)  Motivaatiokirje


Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 7.3. 2021 sähköisellä hakulomakkeella.


Jyväskylän yliopiston 2 600 asiantuntijan ja 14 700 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.