(Poistunut julkaisusta)

Hankesihteeri
Jyväskylän yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Jyväskylän yliopiston 2500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.


Tule monipuoliseen tiedeyhteisöömme
 
Kansainvälisiä hankkeita hallinnoivaksi HANKESIHTEERIKSI, vakituiseen työsuhteeseen 2.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.


Talous- ja tilapalvelut etsii joukkoonsa uutta hankehallinnon osaajaa ja tiimipelaajaa. Tehtäviin kuuluu kansainvälisten hankkeiden budjetoinnin tuki, talouden seuranta ja ennakointi, raportointi, aloituspalaverit ja muut vastaavat tehtävät. Työtehtäviin voidaan sisällyttää myös kansainvälisten hankkeiden toteutusvaiheen prosessien kehittämistä. Hankesihteeri työskentelee tiiviisti yhteistyössä partnereiden ja rahoittajien, tutkimus- ja innovaatiopalvelujen, yliopiston eri yksiköiden ja projektipäälliköiden kanssa. Työtehtäväsi ovat monipuoliset ja pääset haastamaan itseäsi. Hankesihteeritiimi on osa talous- ja tilapalvelut -vastuualuetta yliopistopalveluissa.

Olet oma-aloitteinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen. Henkilönä olet hyvä hahmottamaan kokonaisuuksia ja työskentelemään systemaattisesti ja analyyttisesti. Voit olla vastavalmistunut tai jo vastaavissa tehtävissä toiminut henkilö.


Odotamme sinulta:
- soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- laskentatoimen ja taloushallinnon osaamista
- hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista- ja suullista taitoa


Eduksi katsomme:
- työkokemuksen hankehallinnon tehtävistä
- asiakaspalvelutaidot
- hyvät yhteistyö - ja neuvottelutaidot
- valmius nopeasti vaihtuviin työtehtäviin

Pääset osaksi innostavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Monipuolinen henkilöstökoulutuksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla sinulle hyvän työterveyspalvelun ja huippuluokan liikuntapalvelut ja -edut. Voit käyttää työajastasi kaksi tuntia viikossa liikunnan harrastamiseen. Lisäksi ohjattu taukoliikunta antaa työhösi energiaa. Liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön tukee työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa.


Palkkauksessa noudatamme yliopistojen työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää, jossa tehtävä sijoittuu muun henkilöstön vaativuustasolle MV07 - MV8 työtehtävän laajuudesta riippuen. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Kokonaispalkka työsuhteen alkaessa on noin 2 600 - 3 000 euroa, riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi.


Tehtävään ensimmäistä kertaa valittaessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Kysy lisää tehtävästä tiiminvetäjä Sanna Ahoniemeltä, puh. 040 805 4853, sanna.m.ahoniemi@jyu.fi tai palvelupäällikkö Tarja Keihäsvuorelta, puh. 040 805 4545, tarja.keihasvuori@jyu.fi


Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:
1) Ansioluettelo (cv)
3) Motivaatiokirje 


Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta ja kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 16.02.2020 sähköisellä hakulomakkeella.