(Poistunut julkaisusta)

Hankesihteeri
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuoriso- ja aikuiskoulutus
Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 12.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 12.02.2021


Vantaan ammattiopisto Varia hakee hankesihteeriä pääasiassa kansainvälisten hankkeiden hanketehtäviin. Haemme hankesihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen 12.8.2019 – 12.2.2021. Hankesihteerin tehtävänä on nimettyjen Varian projektien projektitoiminnan valmistelu, käytännön järjestelyjen organisoiminen ja toteuttaminen, tiedottamisen tehtävät, asiakaspalvelu- ja neuvontatyö, esitysten pitäminen sekä osallistuminen projektien raportointiin. Tehtävään sisältyy myös kansainvälisten liikkuvuus- ja vierailujaksojen käytännönjärjestelyjen hoitaminen sekä opetukseen ja koulutukseen liittyvän kansainvälisen sisällön suunnittelu ja organisointi yhteistyössä opettajakunnan kanssa.

Tehtävä voi sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Opiskelijoita on yhteensä noin 4000 ja henkilöstöä n. 300. Varian työilmapiiri on tutkitusti hyvä ja työnantaja kannustaa henkilöstöään oppimaan uutta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ammatillinen tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Osaamista ja perehtyneisyyttä hankkeiden hallinnon tehtäviin, sujuvaa englanninkielen taitoa, kokemusta kv-toiminnasta ja suomalaisen ammatillisen koulutusjärjestelmän tuntemusta. Edellytämme myös hyviä yhteistyötaitoja ja tietoteknisiä taitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2062,42 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Yhteisten palvelujen päällikkö Jenny Saarela, puh. 040 193 9048, jenny.saarela@vantaa.fi

Kansainvälisten asioiden koordinaattori Anu Lähde, puh 050 312 4459, anu.lahde@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.