Hankepäällikkö
Helen Sähköverkko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6400 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri. Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoaa uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme ratkaisukykyistä, kehittämishaluista ja asiakaskeskeistä hankepäällikköä tuottamaan erinomaista palvelukokemusta helsinkiläisille asiakkaillemme.

Tehtävässä sinulla on alueellinen toteutus- ja talousvastuu pien- ja keskijänniteverkon rakennuttamisesta KVR(kokonaisvastuurakentaminen)-mallilla. Muodostat ja ylläpidät 1-5 -vuotisinvestointiohjelman sekä vastaat hankkeiden koordinoimisesta huomioiden eri sidosryhmät. Vastaat kumppanin toiminnan laadun varmistamisesta sekä kumppanirajapinnan toiminnan kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa kuten Helsingin kaupunki, ulkovalaistus, operaattorit, Helen Oy, viranomaiset, asiakkaat yms., joten edellytämme että olet yhteistyön mestari! 

Odotamme, että sinulla on kokemusta yhteisrakentamishankkeiden koordinoimisesta ja toimintatapojen sekä hankinta- ja sopimusmallien kehittämisestä. Rooliin voi kuulua myös erikseen sovittavia vastuukokonaisuuksia, kuten sopimus- tai projektivastuita.  Olet oikea henkilö meille työkaveriksi, mikäli omaat vahvat tiimityö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä aloitteellisen, päämäärätietoisen ja itsenäisen työskentelyotteen. Tehtävä edellyttää laajaa ymmärrystä sähköverkon investointiprosessista, sen kehittämishalua sekä paineensietokykyä. Eduksi katsotaan kokemus sähköverkon suunnittelusta ja/tai rakennuttamisesta. Toivomme, että sinulla on aito halu työskennellä asiakkaiden parhaaksi ja kykenet hallitsemaan suuria projektikokonaisuuksia. Toivomme, että sinulla on sähkövoimatekniikan korkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva tekninen tutkinto. 

Olemme muutosmatkalla. Emme tyydy siihen, miten teemme asioita nyt, vaan nostamme rimaa itse – jatkuvasti. Haluamme olla entistä rohkeampia ja ketterämpiä, ja siksi kiinnitämmekin erityistä huomioita näihin ominaisuuksiin myös rekrytoidessamme. Arvostamme oppimista ja kehittymistä, ja huolehdimme maailmanluokan osaamisestamme jatkossakin. Kehitämme aktiivisesti omaa osaamistamme, opimme muilta ja jaamme mielellämme omia näkemyksiämme myös muille. Ilman yhteistyötä emme menesty, ja toimimme tiiviisti yhdessä niin sisäisten sidosryhmien kuin ulkoisten kumppanienkin kanssa. Menestyäksemme tarvitsemme toistemme tietoa, osaamista, kokemusta, näkemystä ja intohimoa. Totuttuja toimintatapoja saa haastaa ja kyseenalaistaa sekä kannustamme uusien juttujen kokeilemista. Kun tiedämme yhteisen suunnan ja tavoitteen, ei ole syytä himmailla. Panemme siis tuulemaan!

Takaamme sinulle keskeisen roolin pääkaupunkimme sähköverkon ja sen kehittämisen parissa, innostavan päämäärän sekä asiantuntevan porukkamme tuen. Toivomme sinusta meille liiketoimintalähtöistä, yhteistyötaitoista, kehityshaluista sekä kunnianhimoista kollegaa. Tehtävä on vakituinen ja työpiste sijaitsee Helsingissä Käpylässä.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi Petteri Niemiseltä (p. 040 152 9942 tai petteri.nieminen@helen.fi) Petteri on parhaiten tavoitettavissa pe 23.10. klo 9.00-11.00 ja ke 28.10. klo 8.00-10.00. 

Tunnetko sähköä ilmassa? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään su 1.11.2020 mennessä. Kutsumme hakijoita keskustelemaan jo hakuajan aikana, joten älä jarruttele! 

Yhdistetään voimat!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393848
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Petteri Nieminen (petteri.nieminen (a) helen.fi)
  • Puhelin: 040 152 9942
  • Sijainti: Helsinki