(Poistunut julkaisusta)

Hankepäällikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Tule johtamaan rakennushankkeiden suunnittelua!
Tilapalvelut-liikelaitos vastaa kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja ylläpidosta sekä tarjoaa tilapalveluja tilojen käyttäjille. Tilapalvelut-liikelaitoksen liikevaihto on n. 250 milj euroa ja henkilöstöä on n. 550. Tilapalvelut rakennuttaa kaupungin hankkeita vuosittain n. 70 - n. 120 milj. euron arvosta.

Hankepäällikkö toimii Tilapalvelut-liikelaitoksen suunnittelupalvelussa. Palvelualueemme vastaa Espoon kaupungin toimitilahankkeiden, vuosikorjausten sekä sisäilmakorjausten suunnittelusta yhteistyössä asiakastoimialojen kanssa. Kohteet ovat laajuudeltaan vaihtelevia uudis- ja korjausrakennushankkeita.

Hankepäällikkönä tehtäviäsi ovat mm. tarveselvitysten, hankeselvitysten ja hankesuunnitelmien laatiminen, hankkeiden valmistelu päätöksentekoon, suunnitteluryhmän kokoaminen, suunnittelun johtaminen ja läpivienti kokonaisuutena sekä tarvittaessa tilaverkkotyön avustaminen. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä palvelualueemme rakenne-, LVI- ja sähköasiantuntijoiden kanssa sekä asiakastoimialojen vastuuhenkilöiden kanssa.

Vastaat hankepäällikkönä hankkeen suunnittelun läpiviennistä kokonaisuutena tarveselvityksestä vastaanottoon. Hyvä tausta tehtävään ovat esimerkiksi pääsuunnittelijan, projektiarkkitehdin tai suunnittelun laajempien kokonaisuuksien vastuutehtävät sekä suunnittelun ohjaus- ja rakennuttamistehtävät.

Kumppaninasi hankkeen toteuttamisessa ovat rakentamisvaiheesta vastaava hankepäällikkö tai rakennuttaja. Yhteistoiminta ja kanssakäyminen hankkeen eri osapuolien kanssa ovat luonnollinen osa tehtävääsi. Tehtävässäsi osallistut toimintatapojemme ja rakennustemme kehittämistyöhön, jolla varmistamme onnistuneen rakennushankkeen läpiviennin sekä turvalliset ja terveelliset tilat ja rakennukset.

Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.
Kelpoisuusvaatimus: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (arkkitehti, DI, ins. YAMK).
Tehtävässä edellytetään kokemusta rakennusalalta, hyvää tietotekniikkaosaamista, mm. MS Office sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tietomallityöskentelyn osaaminen on eduksi työssä.

Arvostamme kokemusta rakennusten suunnittelusta, suunnittelun johtamisesta ja rakennuttamisesta sekä hyvää koordinointikykyä, ymmärrystä kustannusten muodostumisesta sekä investoinnissa että elinkaaren aikana, rakennus- ja kiinteistöalan sekä niiden lainsäädännön tuntemista.

Lisäksi arvostamme projektinjohtokokemusta ja ratkaisukeskeistä otetta, vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokemusta julkisten toimitilojen suunnittelusta tai suunnittelun tilaajatehtävistä ja julkisista hankinnoista.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka 4038,14 €/kk + mahdolliset kokemuslisät
Sopimusala TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika 36 h 45 min/vko

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Suunnittelupäällikkö Kimmo Martinsen
040 5200 345