(Poistunut julkaisusta)

Hankepäällikkö
Hoivatilat Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Hoivatilat on hoivan ja kasvatuksen tilojen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut yritys, joka toimii aktiivisesti asiakkaidensa eduksi. Panostamme jatkossakin vahvaan asiakastyöhön ja haemme nyt asiakkuustiimiimme hankepäällikköä.

Haemme asiakkuustiimiin Hankepäällikköä, toimipaikkana Oulu

Toimit projektipäällikkönä erilaisissa kiinteistöhankkeissa, erityisesti julkisissa kilpailutuksissa. Koordinoit ja hallinnoit hankkeita, niihin liittyviä sopimuksia, suunnitelmia ja tarjousmateriaaleja. Osallistut hankkeiden laskentaan ja budjetointiin hanketyöryhmän aktiivisena jäsenenä. Manageroitavat hankkeet ovat tyypillisesti päiväkoti-, hoiva- ja koulukiinteistöjä. Työsi sisältää aktiivista yhteydenpitoa asiakkaiden, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Uusien tonttien- ja maa-alueiden tunnistaminen yhdessä muun tiimin kanssa on osa työnkuvaasi. Tehtävässä raportoit myynnistä vastaavalle liiketoimintajohtajalle.

Odotamme sinulta näyttöjä vastuullisesta projektien hallinnasta. Osaat hallita laajatkin asiakokonaisuudet ja langat pysyvät käsissäsi. Nautit projektien organisoinnista, sidosryhmätapaamisista ja neuvottelutilanteista. Sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus. Kuntasektorin ja sen päätöksentekoprosessien tunteminen katsotaan eduksi, kuten myös kiinteistö- ja/tai rakennusalan kokemus. Ennen kaikkea haemme vastuuntuntoista ja aktiivista hankemanageria. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja omatoimista otetta.Toimistosi sijaitsee Oulunsalossa, odotamme matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle osaavan organisaation vankan tuen innostuneessa ja innovatiivisessa työyhteisössä sekä kilpailukykyisen kokonaiskompensaation.

Lisätietoja tehtävästä antavat Hoivatilojen kiinteistöjohtaja Juhana Saarni, puh. 040 354 2662 ja asiakkuuspäällikkö Jussi Vikman, puh. 050 490 7575.  Juhanan tavoittaa parhaiten to 5.12. klo 9-12 sekä ti 10.12. klo 12-14 ja Jussin ti 10.12. klo 10-12 sekä pe 13.12. klo 9-11. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen pe 15.12.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@hoivatilat.fi.