Hankepäällikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Hankepäällikkö

Työavain 4-91-19
Vakinainen työsuhde alkaen 02.09.2019
Hakuaika päättyy 12.08.2019 kello 15:45
Espoon kaupunki, Tilapalvelut-liikelaitos , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Talonrakennusalan ammattilainen! Haluatko mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset tekemään erilaisia projekteja osana mukavaa ja osaavaa työporukkaa. Tule rakentamaan Espoota kanssamme. Vastaat itsenäisesti talonrakennushankkeiden toteutusvaiheen rakennuttamisesta ja takuuaikaisista tehtävistä. Valitun henkilön toimenkuvaan voi kuulua lisäksi suunnitteluvaiheen aikaisia tehtäviä. Tarkempi toimenkuva määräytyy kulloisenkin hankkeen ja valitun henkilön osaamisen perusteella. Tehtäväkenttäsi on monipuolinen sisältäen eri kokoisia uudisrakennus-, peruskorjaus- ja laajennushankkeita. Toteutamme hankkeemme suoraan kaupungin omaan omistukseen, kaupungin omistaman yhtiön omistukseen tai vuokrahankkeina. Käytämme hyväksemme monipuolisia hankinta- ja urakkamuotoja. Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennusalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut. Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta sekä kunnossapito-, kiinteistönhoito-, siivous- sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on n. 530 ja liikevaihtomme on n. 260 milj. euroa.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva rakennusalan korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Arvostamme kokemusta talonrakennushankkeiden suunnittelu- tai rakennuttamistehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokemusta julkisista hankinnoista. Tehtävän hoitamisen kannalta on eduksi, mikäli on oma auto käytettävissä. Kohteet sijaitsevat Espoossa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3841,08 €/kk + mahd. kokemuslisä (max 8%)
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: kokoaikatyö, 36 h 45 min viikossa


Luomme päivittäisellä työllämme toimivat ja viihtyisät edellytykset asumiselle ja yrittämiselle. Keskeisiä tehtäviämme ovat kaupunkirakenteen ja terveellisen asuinympäristön kehittäminen, kunnallistekniikan suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kaupungin maaomaisuudesta ja toimitiloista huolehtiminen. Toimialamme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme työtä verkostomaisesti ja kumppanuutta arvostaen. Espoo on noin 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
rakennuttamispäällikkö Reijo Yrjölä
050 599 4076
Heinäkuussa olen lomalla ja vain satunnaisesti tavoitettavissa.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1273864
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa