(Poistunut julkaisusta)

Hankepäällikkö
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Oletko rakennus- tai kiinteistöalan ammattilainen? Tunnetko rakentamisen kiertotaloutta tai rakentamisen elinkaaren aikaisia mahdollisuuksia ilmastohaasteeseen vastaamisessa?

Haemme seutu- ja ympäristötiedon tulosalueelle Helsinkiin

hankepäällikköä

johtamaan rakentamisen kiertotaloutta ja kestävää kehitystä edistävää Circular construction in regenerative cities (CIRCUiT) -hanketta HSY:ssä. Olet rakennus- tai kiinteistöalan ammattilainen, joka haluaa kehittää ja viedä käytäntöön alan kiertotaloutta laajassa sidosryhmäverkostossa.

Toimit CIRCUiT-hankkeen rakentamisen pääasiantuntijana Suomessa ja johdat hankekokonaisuutta pääkaupunkiseudulla. Suunnittelet resurssointia, hankintoja ja aikataulutusta sekä vastaat hankkeen toteutuksesta ja viestinnästä. Pidät aktiivisesti yhteyttä kotimaisiin ja kansainvälisiin hankekumppaneihin ja rakennat aihealueen kehittämisverkostoja. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Ideoit ja valmistelet myös uusia kiertotalouden TKI-projekteja. Tarkennamme tehtävänkuvaa osaamisesi mukaan. Tehtävä on määräaikainen ja se kestää hankkeen ajan eli noin neljä vuotta.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi DI tai arkkitehti. Sinulla on usean vuoden kokemus rakennus- tai kiinteistöalalta tai kiertotalouden vaativista asiantuntijatehtävistä. Omaat hyvät projektien johtamisvalmiudet, rakentamisen kiertotalouden erityisasiantuntemusta sekä hyvät viestintä-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Eduksi luemme kuntakentän tuntemuksen, kokemuksen EU-projektien toteuttamisesta sekä aihealueen verkostot.

Osaat hallita laajoja kokonaisuuksia ja olet aktiivinen, tuottelias ja joustava tiimityön tekijä. Pidämme tärkeänä myös innostusta ja sitoutumista työskentelyyn julkishallinnon toimintaympäristössä.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.  Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virikesetelit.

Lisätietoja tehtävästä antaa ilmastoyksikön päällikkö Susan Lyytikäinen, puh. 050 468 7680 (parhaiten tavoitettavissa ma 11.3. klo 14-15, pe 15.3 klo 9-11 ja ma 18.3. klo 10-11.30).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi tehtävään ma 25.3.2019 klo 16 mennessä.