(Poistunut julkaisusta)

Hankepäällikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 15.01.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 27.11.2018  kello 16:00
Nuorisopalvelut, Kielotie 20 C 01300 Vantaa
Sivistystoimi, Nuorisopalvelut
Työavain 3-1119-18

Haemme Vantaan kaupungin nuorisopalveluihin hankepäällikköä sijaisuuteen. Ensisijainen työpiste on hallintomme toimipiste Tikkurilassa.

Hankepäällikkö vastaa erityisesti nuorisopalveluiden alueellisen työn kehittämishankkeista: niiden ideoinnista, hankehakemuksista, toteutuksen organisoinnista, seurannasta, raportoinnista ja arvioinnista. Hän toimii esimiehenä osalle hankkeiden projektityöntekijöistä ja tukee työllään nuorisopalveluiden strategista kehittämistä, arvioinnin ja mittaristojen sekä tilastoinnin ja tiedollajohtamisen kehittämistä. Lisäksi hankepäällikkö toimii nuorisopalveluiden edustajana oman toimialueensa kannalta merkittävissä yhteistyöverkostoissa, erityisesti kehittämiseen liittyen, myös valtakunnallisesti. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan.

Työaika on pääosin perinteisten toimistoaikojen puitteissa, joitain poikkeuksia lukuunottamatta. 

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulutukinto.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme: Täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, tiimityötaitoja sekä kykyä vetää läpi isoja kokonaisuuksia itsenäisesti, mutta tiiviissä yhteistyössä erilaisten kumppaneiden kanssa. Työotteen on oltava aktiivinen, innostava ja kehittävä.

Luemme eduksi: Tehtävässä toimiminen vaatii vahvaa kokemusta ja osaamista nuorisotyön eri osa-alueista sekä vahvoja koordinointi- ja kehittämistyön taitoja sekä viestinnällistä ja verkostotyön osaamista ja ymmärrystä nuorisotyön arvioinnista ja vaikuttavuuden mittaamisesta. Tämän hetkiset kehittämisen teemat kohdistuvat erityisesti erityisnuorisotyöhön ammatillisessa koulutuksessa, digitaaliseen nuorisotyöhön, jalkautuvaan työhön, arvioinnin kehittämiseen ja yritysyhteistyöhön. Katsomme kokemuksen näistä teemoista eduksi. 

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 35h 45min /vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi)

Haastattelut toteutetaan viikoilla 49 ja 50.