(Poistunut julkaisusta)

HANKEPÄÄLLIKKÖ
Vimana Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Vimana on nyt rekrytoimassa kokenutta hankepäällikköä maakuntien maatalouslomituksen järjestelmähankkeeseen. 

Hankepäällikkö toteuttaa maakuntien käyttöön yhteisen maatalouslomituksen päätöksentekojärjestelmän. Hän vastaa järjestelmän määrittelystä yhdessä asiakasrajapinnan kanssa sekä osallistuu järjestelmän hankintaan, kilpailutukseen ja toimittajien valintaan. Lisäksi hankepäällikkö vastaa järjestelmän käyttöönottoprojektin johtamisesta ja läpimenosta annetun aikataulun ja budjetin puitteissa. Projektin alkuvaiheen jälkeen hankepäällikkö vastaa järjestelmään liittyvän palvelutuotannon käynnistämisestä ja resursoinnista.   

Haettavalla henkilöllä on aiempaa kokemusta laajojen järjestelmäkokonaisuuksien valmistelusta, määrittelystä, projektoinnista ja käyttöönotoista sekä referenssejä onnistuneista projekti- tai hankekokonaisuuksista. Työssä onnistumisen kannalta on tärkeää, että henkilöllä on projektihallinnan menetelmien syvällinen tuntemus sekä hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot. Aiempi tuntemus julkishallinnon organisaatioista ja toimintatavoista sekä siellä käytetyistä järjestelmistä lasketaan hakijan eduksi. Odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, ruotsin kielen taidosta on myös etua. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa. 

Vimana tarjoaa itsenäisen ja monipuolisen työn sekä ehdottoman ammattitaitoiset kollegat. Kilpailukykyisen palkan lisäksi Vimanssa on käytössä Edenredin toimittama lounas- ja virike-etu. Toimitilamme sijaitsevat Helsingissä Kruununhaassa. Työsuhteissa noudatamme Valtion virka- ja työehtosopimusta. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa mahdollisimman pian.  

Mikäli tehtävä tuntuu kiinnostavalta, lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo palkkatoiveineen alla olevasta linkistä, haku on auki 14.10. saakka.