(Poistunut julkaisusta)

Hankepäällikkö Vantaalle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018
Haemme Vantaalle

Hankepäällikköä

Vastaat neuvottelu-urakkastrategian kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä projektien toteutus-ja investointivaiheen johtamisesta Etelä-Suomen alueella. Vastaat nimetyistä asiakkaista ja toimit avainasiakaspäällikkönä. Johdat isojen kokonaispalveluprojektien tai muuten erikseen määriteltyjen merkittävien projektin tarjousten tekemistä riskiarviointeineen. Olet osa Etelä-Suomen toimitilarakentamisen johtoryhmää. Tehtäviisi kuuluvat myös KVR hankkeiden hinnoittelu ja suunnittelunohjaus.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (sähköalan diplomi-insinööri, insinööri tai teknikko). Tehtävä edellyttää taloteknisten prosessien monipuolista osaamista ja vähintään viiden vuoden kokemusta hankkeiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta. Sinulla on itsenäisen ja määrätietoisen työote ja hyvät vuorovaikutusvalmiudet, organisointikyky ja asiakaslähtöinen asenne. Olet myyntihenkinen tekniikantaitaja ja sinulla on näyttöä tuloksellisesta toiminnasta. Osaat eri urakkamuodot kuten tavoitehintaurakat, projektinjohtourakat ja KVR:n. Olet myös hyvä tiimipelaaja ja teet sujuvasti yhteistyötä muiden hankepäälliköiden kanssa

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Kai Nurho, puh. 040 516 4233, tai sähköpostilla kai.nurho@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 23.3.2018 mennessä.