(Poistunut julkaisusta)

Hankepäällikkö, työllisyyden kuntakokeilu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Vantaan kaupunki,  Kaupunkistrategia ja johto,  Kasvupalvelut,  Työllisyyspalvelut

Vernissakatu 1, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 03.02.2020 tai sopimuksen mukaan - 15.01.2023


Haemme nyt työllisyyden kehittämisestä innostunutta hankepäällikköä vetämään Vantaan ja Keravan yhteistyössä toteuttamaa työllisyyden kuntakokeilua.

Olet kokenut projektien vetäjä, ymmärrät aikataulutuksen, raportoinnin, tulosten saavuttamisen, budjetoinnin sekä tiedottamisen tärkeyden "hankemaailmassa".

Tunnistitko itsesi edellisestä? Hienoa! Meillä on juuri nyt tarjolla mielenkiintoinen mahdollisuus, jossa pääset viemään työllisyyspalveluita uudelle vuosikymmenelle.

Hankepäällikkönä vastaat työllisyyden kuntakokeilun Vantaan ja Keravan kokonaisuuden kehittämisestä, viestinnästä sekä lisäksi hallinnoit kuntakokeilun hanketoimistoa ja koordinoit hankkeeseen liittyviä verkostoja. Osallistut hankkeen vaikuttavuuden arviointiin ja pidät huolen siitä, että hankkeelle asetetut tavoitteet täyttyvät.

Toimit avainroolissa, sillä suunnittelet, organisoit ja kehität uutta kokonaisuutta yhdessä työllisyyspalveluiden johtoryhmän kanssa. Tuotat tarvittavaa tietoa hankkeen ohjausryhmälle ja kaupungin johdolle yhdessä controllerin kanssa. Keräät myös työllisyyden kuntakokeiluun liittyvää tietoa yhdessä controllerin kanssa, seuraat ajankohtaista poliittista päätöksentekoa sekä lainsäädännön muutoksia. 

Työllisyyden kuntakokeilu on hallituksen työllisyystavoitteeseen liittyvä kaupunkitasoinen hanke, joka on osa Vantaan kaupungin työllisyyden hoitoon liittyvää strategiaa. Hanke on laaja ja siihen liittyy paljon valmistelutehtäviä sekä huolellista palveluprosessin suunnittelua. Kuntakokeilussa yhteensovitetaan kunnan ja valtion tarjoamia työllisyyden hoidon palveluita uudella tavalla. 

Kokeilussa kehitetään työnhakijoille tarjottavia työllistymistä tukevia palveluja ja palvelumalleja, joiden avulla voidaan nykyistä paremmin tunnistaa ja ratkaista asiakkaiden yksilölliset palvelutarpeet, työllistymisen esteet sekä osaamisen kehittämistarpeet. Vantaalle luodaan tähän liittyen uusi palveluprosessi kuntakokeilussa määritellylle kohderyhmälle. 

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan hyviä tiedolla johtamisen ja verkostojohtamisen taitoja. Työllisyyspalveluiden tuntemus, kokemus esimiestyöskentelystä ja palveluiden kehittämisestä ovat etuja tehtävässä menestymisen kannalta. Hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot, erityisesti kyky motivoida verkostoa sekä kehittää verkoston osaamista yhteistyön avulla, ovat tarpeen. Työlainsäädännön, kuntalain ja projektityöskentelyn osaaminen ovat myös eduksi.


Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Merkittävän osan työstäsi tulet tekemään moderneissa toimitiloissamme Tikkurilassa, uudistumishenkisessä ilmapiirissä. 

Työpaikkasi sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa. Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana. Jos mietit Vantaata myös asuinpaikkana, mitä lämpimästi toki suosittelemme, voit hakea Vantaan kaupungin työsuhdeasuntoa.

Liikkumaan ja kulttuuririentoihin pääset tuetusti ja lounasetuja on tarjolla useampaan henkilöstöravintolaan. Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla!

Haastattelujen ajankohdat ovat tiistai 28.1.2020 sekä keskiviikko 29.1.2020. 

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus verkostojohtamisesta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Susanna Taipale-Vuorinen,
Työllisyyspalvelujohtaja va.
p. 0400444883
susanna.taipale@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.