(Poistunut julkaisusta)

Hankepäällikkö, Tom Allen Senera Oy
Tom Allen Senera Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Nyt sinulle avautui mahdollisuus hakea Tom Allen Senera Oy:lle hankepäälliköksi vastaamaan kiinteistöjen lämmitysratkaisuista. Tule rakentamaan kanssamme uusiutuvaa energiaa!

Tom Allen Senera Oy:n toiminnan lähtökohtana on korkea asiakastyytyväisyys. Toimitamme asiakkaillemme maalämpö-, lämmön talteenotto- ja ilma-vesilämpöjärjestelmät kokonaisvastuullisesti. Kokonaisvastuuseen kuuluu järjestelmien mitoitus, suunnittelu sekä toteutus vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Urakan valmistumisen jälkeen asiakastamme palvelevat etävalvontamme ja huoltomme. Järjestelmiä toimitetaan taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin.

Tehtäväkenttäsi

Hankepäällikkönä vastaat projektien läpiviemisestä kokonaisuudessaan kiinteistökohteissa. Työtehtäväsi koostuvat esimerkiksi asiakashankintatilaisuuksiin osallistumisesta, ratkaisujen esittelyistä, myyntiprosessista ja projektien hoitamisesta. Huolehdit hankkeiden taloudellisesta menestyksestä ja osallistut tilaus-toimitusprosessiin. Asiakaskohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Uudenmaan alueella, ja työhön sisältyy paljon liikkumista näiden välillä.

Edellytykset

Hakijoilta odotamme teknisen alan koulutusta tai vahvaa kokemusta tekniikan alalta (sähkö, automaatio, rakentaminen, LVI, yms.). Arvostamme kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntityöstä. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Etunasi toimii aiempi kokemus lämmöntalteenottojärjestelmistä, taloyhtiöiden päätöksentekoprosessien tunteminen ja omat verkostot rakennus- ja kiinteistöalalle.

Toivomme löytävämme pitkäjänteisen, monet langat käsissä pitävän ja itseohjautuvan henkilön joukkoomme. Ihmisenä olet vakuuttava esiintyjä eri ympäristöissä, hyvä oppimaan ja osaat kysyä neuvoa tarvittaessa. Tehtävä on itsenäinen ja ajoittain hektinen, mutta siitä huolimatta saat asioita aikaiseksi sovitussa aikataulussa.

Miksi meille?

Saat aloittaessasi luonnollisesti asianmukaisen perehdytyksen sekä Suomen parhaiden ja kokeneimpien asiantuntijoiden tuen koko työsuhteesi ajan. Työssä pääset aidosti vaikuttamaan tärkeisiin asioihin ja rakentamaan taloudellisesti kestävää ja ympäristöystävällistä tulevaisuutta. Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yhtiössä sekä joustavuutta työn ja vapaa-ajan välille. Työpanoksesi palkitaan reilulla peruspalkalla ja tulokseesi sidotulla bonuksella.

Kiinnostuitko?

  • Klikkaa ja katso projektiesittelymme Kauniaisista! https://youtu.be/hrlbeEtFWnk
  • Uusiutuvaa energiaa Kolille – CO2-päästöt alas 69 %: https://youtu.be/RAsOR_v7mJ8
  • Aalto-yliopiston maalämpöjärjestelmästä lisätietoa: https://youtu.be/inCoGjffTdc

Rekrytointi tehtävään hoidetaan Baronan kautta, mutta työhön valittu henkilö pääsee Tom Allen Seneralle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Lisätietoja paikasta antaa Baronalta Markus Korpela, puh. 050 464 8493, arkisin klo 9-15.