(Poistunut julkaisusta)

Hankepäällikkö, toimitilajohtamiseen
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Työavain 4-137-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 31.10.2018 kello 15:45
Tilapalvelut-liikelaitos, Pihatalo 3 02770 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Tule mukaan kehittämään Espoon kaupungin toimitilaverkkoa. Haemme joukkoomme hankepäällikköä.

Hankepäällikkö toimii Tilapalvelut-liikelaitoksen toimitilajohtamisen tilaratkaisut-yksikössä. Vastaat tilaratkaisujen ydintehtävistä pitkän ja lyhyen tähtäimen verkostosuunnittelulla. Tehtäväsi koostuvat toimitilaverkkoselvityksien laatimisesta ja niihin liittyvien työryhmien johtamisesta sekä Espoon kaupungin kiinteistökannan raportointiin ja salkutukseen liittyvistä koordinointi- ja kehitystöistä.
Alueelliset toimitilaverkkoselvitykset liittyvät asiakastoimialojen palveluverkkotarpeisiin ja erilaisten tilaratkaisuvaihtoehtojen kartoittamiseen ja laaja-alaiseen tutkimiseen. Lisäksi vastaat hankepäällikkönä toimitilaratkaisujen kehittämisestä.

Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.
Toimipisteemme muuttaa Espoon Otaniemeen viimeistään alkuvuonna 2019.

Kelpoisuusvaatimus: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta kiinteistö- ja/tai rakennusalalta, hyvää tietotekniikkaosaamista sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme kokemusta toimitilaverkkojen kehittämisestä ja tilaratkaisujen tuottamisesta, kiinteistöjen salkuttamisesta, sekä kokemusta tarvekartoituksesta.

Lisäksi arvostamme projektinjohtokokemusta ja ratkaisukeskeistä otetta, vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokemusta julkisten toimitilojen suunnittelusta tai suunnittelun tilaajatehtävistä ja julkisista hankinnoista.

Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 3948,16 €/kk + mahdolliset kokemuslisät
Työaika: 36 h 45 min/vko

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstä liikelaitoksessa on 520 ja liikevaihtomme on 245 milj. euroa

Lisätietoja tehtävästä

Toimitilapäällikkö Pia Aaltonen
050 3512355
pia.aaltonen@espoo.fi