Hankepäällikkö, Tilapalvelut liikelaitos, suunnittelupalvelut
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Tule johtamaan rakennushankkeiden suunnittelua!

Tilapalvelut-liikelaitos vastaa kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja ylläpidosta sekä tarjoaa tilapalveluja tilojen käyttäjille. Tilapalvelut-liikelaitoksen liikevaihto on n. 250 milj euroa ja henkilöstöä on n. 550. Tilapalvelut rakennuttaa kaupungin hankkeita vuosittain n. 70 - n. 120 milj. euron arvosta.

Hankepäällikkö toimii Tilapalvelut-liikelaitoksen suunnittelupalvelussa. Palvelualueemme vastaa Espoon kaupungin toimitilahankkeiden, vuosikorjausten sekä sisäilmakorjausten valmistelusta ja suunnittelusta yhteistyössä asiakastoimialojen kanssa. Kohteet ovat laajuudeltaan vaihtelevia uudis- ja korjausrakennushankkeita.

Hankepäällikkönä tehtäviäsi ovat mm. tarveselvitysten, hankeselvitysten ja hankesuunnitelmien laatiminen, hankkeiden valmistelu päätöksentekoon, suunnitteluryhmän kokoaminen, suunnittelun johtaminen ja läpivienti kokonaisuutena sekä tarvittaessa tilaverkkotyön avustaminen. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä palvelualueemme hankesuunnittelijoiden, rakenne-, LVI- ja sähköasiantuntijoiden kanssa sekä asiakastoimialojen vastuuhenkilöiden kanssa.

Vastaat hankepäällikkönä hankkeen suunnittelun läpiviennistä kokonaisuutena tarveselvityksestä vastaanottoon. Hyvä tausta tehtävään ovat esimerkiksi pääsuunnittelijan, projektiarkkitehdin tai suunnittelun laajempien kokonaisuuksien vastuutehtävät sekä suunnittelun ohjaus- ja rakennuttamistehtävät.

Kumppaninasi hankkeen toteuttamisessa ovat rakentamisvaiheesta vastaava hankepäällikkö tai rakennuttaja. Yhteistoiminta ja kanssakäyminen hankkeen eri osapuolien kanssa ovat luonnollinen osa tehtävääsi. Tehtävässäsi osallistut toimintatapojemme ja rakennustemme kehittämistyöhön, jolla varmistamme onnistuneen rakennushankkeen läpiviennin sekä turvalliset ja terveelliset tilat ja rakennukset.

Tehtävän aloitus 1.12.2021 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Tilapalvelut liikelaitos, suunnittelupalvelut

Työaika:
36h15min viikko
7h15min päivä

Sopimusala:
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (arkkitehti, DI, ins. YAMK)

Tehtävässä edellytetään: kokemusta rakennusalalta, hyvää tietotekniikkaosaamista, mm. MS Office sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ymmärrys tietomallintamalla tapahtuvasta suunnittelusta ja sen vaatimuksista sekä kyky hyödyntää tietomalleja ovat eduksi työssä.

Arvostamme: kokemusta rakennusten suunnittelusta, suunnittelun johtamisesta ja rakennuttamisesta sekä hyvää koordinointikykyä, ymmärrystä kustannusten muodostumisesta sekä investoinnissa että elinkaaren aikana, rakennus- ja kiinteistöalan sekä niiden lainsäädännön tuntemista.

Lisäksi arvostamme projektinjohtokokemusta ja ratkaisukeskeistä otetta, vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokemusta julkisten toimitilojen suunnittelusta tai suunnittelun tilaajatehtävistä ja julkisista hankinnoista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot