(Poistunut julkaisusta)

Hankepäällikkö, suunnittelupalvelut, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Hankepäällikkö, suunnittelupalvelut, 2 tehtävää

Työavain 4-74-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 14.06.2019 kello 15:45
Tilapalvelut-liikelaitos , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Tule johtamaan rakennushankkeiden suunnittelua! Hankepäällikkö toimii Tilapalvelut - liikelaitoksen suunnittelupalvelussa. Palvelualueemme vastaa Espoon kaupungin toimitilahankkeiden suunnittelusta yhteistyössä asiakastoimialojen kanssa. Tehtäviä ovat mm. tarveselvitysten, hankeselvitysten ja hankesuunnitelmien laatiminen, suunnitteluryhmän kokoaminen, suunnittelun johtaminen ja läpivienti kokonaisuutena sekä tarvittaessa tilaverkkotyön avustaminen. Kohteet ovat laajuudeltaan vaihtelevia uudis- ja korjausrakennushankkeita. Palvelualueemme vastaa myös vuosikorjausten sekä sisäilmakorjausten suunnittelusta. Vastaat hankepäällikkönä hankkeen suunnittelun läpiviennistä kokonaisuutena tarveselvityksestä vastaanottoon. Hyvä tausta tehtävään ovat esimerkiksi pääsuunnittelijan, projektiarkkitehdin tai suunnittelun laajempien kokonaisuuksien vastuutehtävät sekä rakennuttamistehtävät. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä palvelualueemme rakenne-, LVI- ja sähköasiantuntijoiden kanssa sekä asiakastoimialojen vastuuhenkilöiden kanssa. Kumppaninasi hankekokonaisuuden toteuttamiseksi ovat rakentamisvaiheesta vastaava hankepäällikkö tai rakennuttaja. Yhteistoiminta ja kanssakäyminen hankkeen eri osapuolien kanssa ovat luonnollinen osa tehtävääsi. Tehtävässäsi osallistut toimintatapojemme ja rakennustemme kehittämistyöhön, jolla varmistamme onnistuneen rakennushankkeen läpiviennin sekä turvalliset ja terveelliset tilat ja rakennukset. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (arkkitehti, DI, ins.YAMK).

Tehtävässä edellytetään kokemusta rakennusalalta, hyvää tietotekniikkaosaamista, mm. MS Office sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tietomallityöskentelyn osaaminen on eduksi työssä

Arvostamme kokemusta rakennusten suunnittelusta, suunnittelun johtamisesta ja rakennuttamisesta sekä hyvää koordinointikykyä, ymmärrystä kustannusten muodostumisesta sekä investoinnissa että elinkaaren aikana, rakennus- ja kiinteistöalan sekä niiden lainsäädännön tuntemista. Lisäksi arvostamme projektinjohtokokemusta ja ratkaisukeskeistä otetta, vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kokemusta julkisten toimitilojen suunnittelusta tai suunnittelun tilaajatehtävistä ja julkisista hankinnoista. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 4038,14 €/kk + mahdolliset kokemuslisät
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min/vkoLisätietoja tehtävästä
Suunnittelupäällikkö Kimmo Martinsen
040 5200 345