(Poistunut julkaisusta)

Hankepäällikkö (LVI) Vantaalle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018
Haemme Vantaalle

Hankepäällikköä (LVI)

Vastaat neuvottelu-urakkastrategian kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä projektien toteutus-/investointivaiheen johtamisesta Etelä-Suomen alueella. Lisäksi vastaat nimetyistä asiakkaista ja toimit avainasiakaspäällikkönä. Johdat isojen kokonaispalveluprojektien tai muuten erikseen määriteltyjen merkittävien projektin tarjousten tekemistä riskiarviointeineen. Olet osa Etelä-Suomen modernisointipalveluiden johtoryhmää.

Edellytämme sinulta LVI-alan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta sekä taloteknisten prosessien monipuolista osaamista ja vähintään viiden vuoden kokemusta hankkeiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta. Tehtävissä omaat itsenäisen ja määrätietoisen työotteen ja hyvät vuorovaikutustaidot, organisointikyvyt ja asiakaslähtöisen asenteen. Olet myyntihenkinen tekniikantaitaja ja sinulla on näyttöä tuloksellisesta toiminnasta. Hallitset eri urakkamuodot kuten tavoitehintaurakat, projektinjohtourakat ja KVR. Olet hyvä tiimipelaaja ja teet sujuvasti yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Sami Häkkinen, puh. 040 300 5565, tai sähköpostilla sami.hakkinen@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 18.5.2018 mennessä.