(Poistunut julkaisusta)

Hankepäällikkö, digipedagogiikka (Digivisio 2030)
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Digivisio 2030 on yksi vuosikymmenen merkittävimmistä digitalisaatiohankkeista oppimisen ja koulutuksen toimialalla Suomessa. Hankkeessa ovat mukana kaikki korkeakoulut. Digivisio avaa oppimisen kansalliset tietovarannot yksilön ja yhteiskunnan käyttöön, ja se on näköalapaikka korkeakoulusektorin digitalisaatioon ja tulevaisuuteen. Pitkäjänteinen digivisiotyö tukee oppijoiden oppimista läpi elämän sekä mahdollistaa pedagogiikan kehittymisen ja korkeakoulujen uudistumisen.


Haemme nyt CSC:lle kokenutta hankepäällikköä vastaamaan Digivisio2030 –hankkeen Digipedagogiikka -työpaketista. Työpaketin tavoitteena on luoda korkeakoulujen kanssa yhdessä tarvittavat yhteiset toimintamallit ja työkalut tulevaisuuden digipedagogiikan kehittämiseen ja toimeenpanoon ja sitoa digipedagogiikka muutosjohtamisen ohjelmaan, joka tehdään Toiminnallinen muutos ja muutosjohtaminen -työpaketissa.  Hankepäällikön on tärkeä tunnistaa rajapinnat käynnissä olevaan työhön sekä tunnistaa, arvioida ja hyödyntää mahdollisimman hyvin jo tehty työ.

Arvostamme kokemusta digipedagogiikan soveltamisesta omassa työssä sekä sen kehittämisestä korkeakoulujen yhteistyössä. Kokemus verkostomaisesta kehittämistyöstä ja yhteiskehittämisestä katsotaan eduksi, samoin kuin kokemus kansainvälisestä yhteistyöstä.

Odotamme hankepäälliköltä digipedagogiikan teoreettisen perustan ja tutkimuksen trendien ymmärrystä. Edellytämme hankepäälliköltä tohtorin tutkintoa, ja erityisesti  kiinnostusta digipedagogiikan soveltamiseen. Odotamme myös kykyä kuunnella ja tehdä yhteistyötä samalla kuitenkin määrätietoisesti vieden työpakettia eteenpäin ympäristössä, jossa on erilaisia näkökulmia ja lähestymistapoja digipedagogiikkaan. Tehtävässä tarvitaan hyvää toimeenpanokykyä ja erinomaisia neuvottelutaitoja. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän oppimisen ja koulutuksen digitalisaation ytimessä, missä pääset haastamaan itsesi. Tehtävä mahdollistaa osittaisen etätyöskentelyn.

Lähetä hakemuksesi, jossa mainitset myös palkkatoiveesi 3.3.2021 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry