(Poistunut julkaisusta)

Hankeneuvoja
Tampereen teknillinen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Yksikön kuvaus:

TTY:n Tutkimuspalvelut-yksikön tehtävänä on edistää ja tukea yliopiston ulkopuolisella rahoituksella toteutettavaa tutkimusta ja kehittämistä sekä tutkimustulosten ja osaamisen kaupallistamista. Yksikkö tuottaa yliopiston eri toimijoille tutkimusrahoitukseen, sopimus- ja immateriaalioikeuksiin sekä yritysyhteistyöhön liittyviä lisäarvoa tuottavia asiantuntijapalveluja.

Tehtäväkuvaus:

Hankeneuvojan tehtävässä toimit pääasiallisesti hallinnollisena projektipäällikkönä TTY:n koordinoimissa H2020-projekteissa (EU:n tutkimuksen puiteohjelma) tieteellisen johtajan tukena vastaten projektien hallinnollisista asioista. Lisäksi osallistut yliopiston kotimaisen ja kansainvälisen tutkimusrahoituksen hankehallinnon yhtenäisten toimintatapojen kehittämiseen, neuvontaan, ohjeistamiseen ja kouluttamiseen yhteistyössä viisihenkisen projektinhallintatiimin muiden jäsenten kanssa.

Edellytykset:

  • Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista sekä hyviä viestintä- ja esiintymistaitoja. Projektihallinnon tukitehtävissä toimiminen edellyttää myös tarkkuutta ja kiinnostusta projektien talouteen ja muihin hallinnollisiin osa-alueisiin.
  • Aiempi kokemus kansainvälisten tutkimusprojektien (EU tai muu kansainvälinen rahoitus) hallinnointiin liittyvistä tehtävistä on välttämätöntä.
  • Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa ja ulkomailla.
  • Lisäksi toivomme, että olet innostunut, oma-aloitteinen ja joustava tiimityöntekijä, jolla on itsenäinen työote ja hyvä ajanhallinnan kyky.

Tarjoamme:

Tarjoamme itsenäisen, kansainvälisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääsee vaikuttamaan yliopiston hankehallinnon kehittämiseen. Työskentelet osana innostunutta asiantuntijatiimiä korkeatasoisten tutkimuksen tekijöiden rinnalla. Yliopisto tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet omaan ammatilliseen kehittymiseen, kattavan työterveyshuollon, joustavat työn tekemisen mahdollisuudet sekä erinomaiset liikuntamahdollisuudet kampusalueella.

Palkkaus:

Palkkaus perustuu tehtävien vaativuuteen sekä henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaan. Hankeneuvojan tehtävät asettuvat muun kuin opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuustasoille 8-9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Koeaika:

Tehtävässä on työsopimuslain mukainen koeaika.

Muuta huomioitavaa:

Tehtävä täytetään toistaiseksi 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Käytämme rekrytointiprosessissa TTY:llä toteutettavia haastatteluita sekä ulkopuolisen palveluntarjoajan toteuttamia soveltuvuusarviointeja osana hakijoiden arviointia.

Lisätietoja antaa:

Projektihallinnointi-tiimin esimies Sonja Kokkonen
puhelin: 040 849 0279, sähköposti: sonja.kokkonen@tut.fi

Puhelintiedusteluihin tavoitettavissa:
- tiistaina 4.9. klo 9-11,
- torstaina 6.9. klo 12-14 ja
- maanantaina 10.9. klo 14.30-15.30

Hakuohjeet:

Jätä hakemus TTY:n sähköisellä lomakkeella viimeistään sunnuntaina 23.9.2018. Hakemukseen tulee liittää CV.