(Poistunut julkaisusta)

Hankekoordinaattori
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Tehtävän kuvaus


Pysyvätkö monet langat yhtä aikaa käsissäsi, etkä pelkää kiireistäkään työtahtia? Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä osaksi suurta muutoshanketta Suomen suurimmalle työnantajalle. Haemme osaavaa ja toimeen tarttuvaa hankekoordinaattoria Helsinki Apotti -hankkeeseemme.

Apotti on monitoimijainen muutoshanke, jossa kehitetään sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita ja otetaan käyttöön alueellisesti yhtenäinen sote-tietojärjestelmä (www.apotti.fi). Helsingissä Apotti-järjestelmä otetaan käyttöön syksyllä 2020.

Tehtävässä tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä Helsinki Apotin hankepäällikön, koko hanketiimin ja Oy Apotti Ab:n ammattilaisten kanssa. Tehtäväsi painottuvat hankehallinnan perusteisiin, kuten raportointiin, talouden seurantaan, dokumenttien hallintaan, tilaisuuksien ja kokousten järjestämiseen, muistioiden kirjoittamiseen sekä resurssisopimusten hallinnointiin. Lisäksi tehtävän sisältöä voidaan täydentää ammatillisten vahvuuksiesi mukaisesti.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöä hanke-/projektityöstä. Asioiden koordinointi ja hallinnointi sujuvat sinulta luontevasti ja osaat käyttää sujuvasti Office 365-työkaluja. Olet tottunut työskentelemään monialaisessa, verkostomaisessa ympäristössä ja sinulla on erinomaiset viestintä- ja yhteistyötaidot. Lisäksi olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen, sinulla on joustava ja ratkaisuhakuinen työote sekä kyky hallita useita asioita samanaikaisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan ja näköalapaikan Apotti-järjestelmän käyttöönotossa, laajan yhteistyöverkoston sekä Helsinki-Apotti-tiimin vankan tuen.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan ryhmähaastatteluna 8.8.2019 klo 15.00 - 16.00 Kallion virastotalossa, Toinen Linja 4 A. Haastateltavat saavat erillisen kutsun haastatteluun.

Jätäthän hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Soveltuva korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus ja riittävä työkokemus tehtävän alueelta.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.Luemme eduksi


3057,65 e/kk