(Poistunut julkaisusta)

Hankekoordinaattori
Suomen Migreeniyhdistys ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Haemme nyt STEAn rahoittaman kolmivuotisen hankkeen toteuttajaksi hankekoordinaattoria. Hankkeen tarkoitus on migreenin kanssa elävien toimintakyvyn, työelämäosallisuuden ja osallistumismahdollisuuksien edistäminen ammatillisesti koordinoidun vapaaehtois- ja vertaistoiminnan kautta.

Hankekoordinaattorin tehtävänä on vastata itsenäisesti hankkeen suunnittelusta, sisällöstä, aikatauluista, budjetista, toimeenpanosta ja raportoinnista. Koordinaattori osallistuu hankkeen käytännön toteuttamiseen, koulutukseen ja tiedottamiseen. Koordinaattori rakentaa maakuntiin uusia yhteistyöverkostoja järjestöjen ja sidosryhmien kanssa ja käynnistää alueellista pilottitoimintaa. Työpariksi rekrytoidaan vuonna 2020 hanketyöntekijä.

Edellytämme aiempaa kokemusta STEA-rahoitteisten hankkeiden hallinnasta sisältäen hankesuunnittelun, budjetoinnin ja erityisesti raportoinnin (TVS), soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta vapaaehtoistyön organisoinnista ja kokemusta järjestötoiminnasta pienessä yhdistyksessä.

Lisäksi tarvitaan vahvaa järjestötyön osaamista, vapaaehtoistyön kentän tuntemusta, osaamista vertaistukitoiminnasta, hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä verkostoitua, hyvät organisointitaidot, hyvät tiimityöskentelytaidot ja kykyä itsenäiseen vastuunkantoon.

Saat ympärillesi Migreeniyhdistyksen mukavan, innostuneen ja asiantuntevan työyhteisön. Lisäksi saat tueksesi oman ohjausryhmän. Työpöytäsi sijaitsee yhdistyksen toimistolla Malmilla, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuna.

Työ on määräaikainen ja kokoaikainen 31.12.2021 asti. Tehtävän palkkaus määrittyy Sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaisesti ja on 3000€/kk.

Olemme savuton työpaikka.

Toivomme, että pystyt ottamaan työn vastaan mahdollisimman pikaisesti.

Lähetä hakemuksesi 20.3.2019 mennessä: hanke@migreeni.org 

Halutessasi voit liittää mukaan lyhyen esittelyvideon itsestäsi.