(Poistunut julkaisusta)

Hankekoordinaattori
Lempäälän kunta / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä noin 23.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.

Hankekoordinaattori

Lempäälän kunnassa on haettavana hankekoordinaattorin määräaikainen työsuhde. Hankekoordinaattorin tehtävänä on avustaa Lempäälän kunnan eri toimintayksiköitä hyödyntämään kansallisia ja kansainvälisiä rahoituslähteitä kuntapalvelujen järjestämisessä ja kehittämisessä. Tehtävä sisältää tiedonhankintaa ja kartoitusta eri rahoituslähteistä sekä avustamista ja neuvontaa hankkeiden suunnittelu-, haku- ja hallinnointivaiheissa.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2019 saakka ja se sijoittuu organisaatiossa kunnan talousprosessista vastaavan talousjohtajan alaisuuteen.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Edellytämme lisäksi ajantasaista tuntemusta eri hankerahoituslähteistä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta projekti- tai neuvontatyöstä.

Työ alkaa 03.04.2018 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valitun tulee esittää ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tehtävään tulee toimittaa 20.02.2018 klo 9:00 mennessä.
Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
Tehtävää voi hakea myös lähettämällä hakemus osoitteeseen Lempäälän kunta, Kirjaamo, PL 36, 37501 Lempäälä, kuoreen merkintä "hankekoordinaattorin hakemus". Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Tiedustelut:
talousjohtaja Kari Auvinen, puh. 050 68 148 tai kari.auvinen(at)lempaala.fi
MPS-konsultti Riitta Kättö, puh. 020 746 9434 tai riitta.katto(at)mps.fi