(Poistunut julkaisusta)

Hankekoordinaattori, osa-aikainen (50%)
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 19.09.2018 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 18.09.2018 kello 16:00
Kuntalaispalvelut, Kielotie 13 01300 Vantaa
Konserni- ja asukaspalvelut, Kuntalaispalvelut
Hallinto

Haemme hanketyöntekijää Meidän Korso – Kaikkien Korso -hankkeeseen osa-aikaiseen (50%) työsuhteeseen.

Hankkeessa kehitetään Korson alueen turvallisuutta osallistuvan budjetoinnin menetelmällä. Alueen asukkaita kutsutaan ideoimaan turvallisuutta ja yhteisöllisyyttä edistäviä sekä syrjäytymistä ehkäiseviä toimenpiteitä. Ideoita työstetään yhdessä kaupungin ja yhteisöjen kanssa. Asukkaat päättävät äänestyksellä, mitkä ideat saavat toteutusrahaa ja osallistuvat niiden toteuttamiseen. Hankkeella pyritään tavoittamaan erityisesti heitä, jotka eivät yleensä osallistu. Hanke saa Oikeusministeriön Paikallisen rikoksentorjunnan avustusta.

Hankekoordinaattorin tehtävänä on vastata hankkeen toteutuksesta ja raportoinnista. Hankekoordinaattori suunnittelee hankkeen toteutusta ja viestintää, vastaa yhteistyötapaamisista ja ohjausryhmän kokoontumisista, mahdollistaa verkkopalvelun käyttöönoton, kiertää alueen tiloissa ja tapahtumissa, järjestää asukastilaisuuksia ja osallistuu äänestyksen järjestämiseen sekä tukee ideoiden toteutusta ja seurantaa. Tukenaan hankekoordinaattorilla on osallisuus- ja yhteisöpalvelujen tiimi sekä paikallisia yhteistyökumppaneita.

Olet etsimämme henkilö, jos nautit asukkaiden kanssa työskentelystä sekä omaat perustaidot osallistavista menetelmistä ja teknistä ymmärrystä sähköisiin palveluihin. Tehtävässä vaaditaan myös organisointi- ja viestintätaitoja, hyvät ict-taidot, sekä kykyä tehdä yhteistyötä niin asukkaiden, yhdistystoimijoiden kuin kunnankin kanssa. Eduksi katsomme projektinhallinta- ja talousosaamisen, osallistuvan budjetoinnin tuntemuksen sekä kielitaidon.

Työ soveltuu myös hyvin vastavalmistuneelle tai opintojen loppuvaiheen opiskelijalle. Työssä on mahdollista tehdä opinnäyte. Työ sisältää ilta- ja mahdollisesti myös viikonlopputyöskentelyä.

Kelpoisuusehto:  Soveltuva korkeakoulututkinto tai loppuvaiheen opiskelija.

Lisäksi edellytämme: Organisointi- ja yhteistyötaitoja. Osallistavien menetelmien tuntemusta ja teknistä ymmärrystä sähköisiin palveluihin.

Luemme eduksi: Projektikokemuksen, osallistuvan budjetoinnin osaamisen sekä kielitaidon.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).