Hankekoordinaattori, Helsingin kaupunki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2021
Etsimme hankekoordinaattoria Helsingin kaupungille! Tässä roolissa hyvät organisointi- ja viestintätaidot pääsevät loistamaan, sillä tehtävässä toimitaan tärkeänä linkkinä eri sosiaali- ja terveystoimen tilahankkeiden ja sidosryhmien välillä. Tehtävässä toimit osana tilahankkeiden ja niiden kehittämisen parissa toimivaa tiimiä, varmistaen tiimin eri hankkeiden aikataulujen ja toimintatapojen yhteensopivuutta. Työnkuvasi on monipuolinen, edellyttäen tekijältään ratkaisukeskeisyyttä, vahvaa itseohjautuvuutta ja kykyä hallita laajojakin kokonaisuuksia. Jos tämä kuulostaa omalta, niin lue lisää alta ja jätä hakemuksesi pian!
KUVAUS
Tarjoamme


* Monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, jossa osaamisesi kehittyy varmasti
* Arvostetun työnantajan
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA
Pääsääntöisiä työtehtäviäsi ovat mm.:


* Tilahankkeiden projektitietojen hallinnointi ja päivittäminen, hankekorttien ylläpito, tilahankkeiden päivittäminen tiketöintijärjestelmään sekä tilahankkeiden suunnittelun käyttöbudjetin valmistelu
* Suurten tilahankkeiden (perhekeskukset, terveys- ja hyvinvointikeskukset), projektityöryhmien, käyttäjäkokousten, koulutustilaisuuksien ja tutustumiskäyntien järjestelytehtävät, sekä kokousten sihteerin tehtävät
* Tilahankkeiden irtaimistohankintojen valmisteluun ja vastaanottamiseen liittyvät avustavat tehtävät
* Toimitilamuuttoihin liittyvät erillistehtävät kuten kalustekierrätys
* Tilapalvelujen lausuntojen ja kirjeiden vieminen Ahjo-järjestelmään
* Tarvittava viestintä eri sidosryhmien välillä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tämä tehtävä vaatii oma-aloitteista ja itsenäistä tiedon hankintaa sekä päätöksentekoa. Tehtävässä toimivan tulee hallita perustason tietojärjestelmät, sekä kyetä oppimaan nopeasti myös projektien hallintaan liittyvien erityisjärjestelmien käyttöä. Toivomme sinulla olevan myös erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, jotta viestintä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa sujuu odotusten mukaisesti.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. AMK)
* Aiempaa työkokemusta projektinhallinnasta
* Hyvät kommunikointi- ja organisointitaidot
* Hyvä hallinta eri MS Office-ohjelmista
* Sujuva suomen kielitaito


Työntekijänä olet:


* Oma-aloitteinen ja itseohjautuva
* Tarkka ja huolellinen
* Yhteistyökykyinen
* Järjestelmällinen
* Ratkaisukeskeinen


Eduksi katsomme aiemman kokemuksen projektinhallintaan käytettävistä työkaluista, sekä sosiaali- ja terveystoimialan sekä kiinteistö- ja rakennusalan toimialatuntemuksen.

Muuta tietoa


* Aloitus: Marraskuussa 2021
* Kesto: 8 kk
* Sijainti: Kallion virastotalo, Toinen linja 4A, Helsinki (n. 2-4 pv/viikossa etänä)
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen tehtävänä on tuottaa hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille. Sosiaali- ja terveystoimen hallinto vastaa kaupungin toimialan tilapalveluista. Kaupunkilaisia kannustetaan ottamaan vastuuta omasta ja läheistensä hyvinvoinnista ja terveydestä. Samalla asukkaille turvataan tarvittaessa aukoton apu. Helsinkiläisiä palvelee sosiaali- ja terveydenhuollon palvelupisteissä 15 000 alan ammattilaista.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1521655
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki