(Poistunut julkaisusta)

Hankekoordinaattori, 6Aika-strategiatoimisto
Forum Virium Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Haemme hankekoordinaattoria 6Aika-strategiatoimistoon.

Forum Virium Helsinki on päätoteuttajana strategian toteutusta koordinoivassa hankkeessa, joka vastaa aktivointi-, verkostointi- ja viestintätehtävistä. Keskitetyssä strategiatoimistossa toimii nelihenkinen tiimi, johon nyt haettava hankekoordinaattori kuuluu.

Hankekoordinaattori vastaa pääosin hankkeen hallinnollisista operatiivisista tehtävistä kuten raportoinnista, maksatushakemusten valmistelusta, kokousjärjestelyistä sekä mm. 6Aika-johtoryhmän ja -ohjausryhmän sihteerin tehtävistä. Hän toimii myös tilaisuuksien ja tapahtumien organisoinnin ja fasilitoinnin, sekä viestinnän tukena. Lisäksi tehtäviin kuuluu strategian rahoituksen seurantaa sekä hankkeiden budjettitoteuman seurantaa (tietojen koostaminen rahoittajalta saatavasta materiaalista). Työnkuva keskittyy pääosin hallinnollisiin tehtäviin, mutta voi sisältää myös jossain määrin sisällöllisiä tehtäviä.

Tehtävä on määräaikainen äitiyslomasijaisuus ja kestää ainakin 30.4.2019 asti.

Haemme kokenutta, motivoitunutta ja oma-aloitteista hankehallinnon päivittäisen toiminnan pyörittäjää, joka hallitsee taloushallinnon ja erityisesti Excelin käytön. Hakemallamme henkilöllä on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky toimia määrätietoisesti mutta joustavasti kuuden kaupungin verkostossa. Hakijalla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Edellytämme kokemusta EAKR- tai ESR-hankkeiden toteutuksesta sekä kuntasektorin toiminnan tuntemusta.

Jätä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 2.4 mennessä osoitteeseen https://forumvirium.fi/rekrytointilomake/ 

Lisätietoja: Minna Torppa, 040 5562 125 soittoajat 19.3 klo 9-10, 23.3 klo 14-15 , s-posti minna.torppa@6aika.fi