Hankekehityspäällikkö/Senior Developer
NCC Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

NCC on johtavia rakennusalan yrityksiä Pohjoismaissa. Hallitsemme monimutkaiset rakennusprosessit ja rakentamisen kautta vaikutamme myönteisesti asiakkaisiimme ja yhteiskuntaan.  Kiinteistökehittämisen edelläkävijänä ja liiketoimintamme kasvun myötä vahvistamme organisaatiotamme ja haemme joukkoomme innostunutta kiinteistökehittämisen ammattilaista. Meillä pääset hyödyntämään taitojasi kiinteistökehityksen huippuosaajana, tekemään yhteistyötä alan vaikuttajien kanssa ja kehittymään pohjoismaisten kiinteistöosaajien kanssa. 

Tehtäväsi

Etsimme näkemyksellistä kiinteistökehityksen ammattilaista hankekehityspäällikön tehtävään. Tässä roolissa tehtävänäsi on kasvattaa kiinteistökehityshankkeidemme määrää sovituissa kiinteistösegmenteissä. Pääset luomaan ja kehittämään  uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja johtamaan kehittämiäsi projekteja sidosryhmien, kuten projektien toteutusorganisaatioiden ja vuokraustiimin kanssa. Rakennat verkostoja ja teet tiivistä yhteistyötä sijoittajien, vuokralaisten ja viranomaisten kanssa. Olet osa liiketoiminnan kehityksen tiimiä, joka etsii aktiivisesti mahdollisuuksia kehittää parempaa kaupunkiympäristöä.

Taustasi

Sinulla on laaja-alainen kokemus toimialalta ja hallitset kiinteistökehityksen eri vaiheet. Pääliiketoimintaamme ovat toimitilakiinteistöt, mutta kokemus myös muista kiinteistösegmenteistä katsotaan eduksi.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme, että

 • Sinulla on näkemystä kehittää tulevaisuuden rakennettua ympäristöä
 • Olet kiinnostunut vastuullisesta kaupunkikehittämisestä
 • Sinulla on kasvava kontaktiverkost
 • Pystyt asettumaan asiakkaidemme asemaan ja arvioimaan tulevaisuuden kehityssuuntia
 • Haluat uudistua ja uudistaa toimintatapoja
 • Hallitset hankkeiden kannattavuuslaskennan ja olet tuloshakuinen
 • Sinulla on tehtävään soveltuva teknistaloudellinen korkeakoulututkinto

Työmme on joukkuepeliä, jossa tavoitteet ja parhaat tulokset saavutetaan yhdessä. Tässä edesauttavat neuvottelu-, vuorovaikutus- ja vaikuttamistaidot. Strateginen, tulosorientoitunut työskentelytapa ja energinen ote ovat tehtävässä menestyksen avaimet. Hankekehityspäällikön rooli on meille tärkeä ja tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää liiketoimintaamme.

Työskentely NCC:llä 

NCC Property Development  on toimialan johtavia asiantuntijaorganisaatioita, joka kehittää, vuokraa ja myy kiinteistöjä  pohjoismaisilla kasvumarkkinoilla. Kehitämme houkuttelevia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja yhteiskunnalle ja joissa asiakkaallamme  on mahdollisuus menestyä. Osana pohjoismaista NCC-konsernia teemme aktiivisesti yhteistyötä kollegoidemme kanssa. Tavoitteenamme on olla markkinoiden osaavin ja luotettavin yritys, joka hallitsee monimutkaiset hankkeet ja luo lisäarvoa asiakkaalle. Työskentelykulttuurimme on avoin ja kannustava.

Tutustu NCC:hen ja kiinteistökehityksen näkymiin nettisivuillamme sekä NCC:n blogissa.

Hakeminen ja yhteystiedot

Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen helppokäyttöisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 31.1.2021. Toimipiste sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla ja maantieteellisenä toiminta-alueena on pääkaupunkiseutu sekä Suomen suurimmat kaupungit. Aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti.

Lisätietoja tehtävästä

Yksikönjohtaja Teemu Rämö p. 040 776 7191 tai teemu.ramo@ncc.fi. Parhaiten tavoitettavissa: 29.12 klo 14-16, 8.1 klo 10-12 sekä 11.1 klo 12-14.

NCC on mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta; syrjimättömyys, joustaminen ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1409192
 • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Teemu Rämö (teemu.ramo (a) ncc.fi)
 • Puhelin: 0407767191
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa