Hankekehityspäällikkö
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Talotekniikan osaaja – onko sinulla halu vastata kokonaisuuksista ja kehittyä tate-moniottelijana yhdessä hankekehitystiimin kanssa? Jos sisällön tuottaminen ”tyhjälle paperille” on sinulle mahdollisuus, tulet viihtymään meillä. Haemme kasvavaan joukkoomme hankekehityspäällikköä Helsinkiin suurien liike- ja toimitilahankkeiden taloteknisiin johtotehtäviin.

Yhteistoiminnalliset hankkeet ja hankkeiden sisältöjen kehittäminen sekä johtaminen muodostavat työn ydintehtäväkentän. Tehtävänäsi on johtaa nimettyjen hankkeiden taloteknistä sisältöä ja vastata niiden suunnittelunohjauksesta. Tehtävässäsi osallistut erilaisiin tarjous- ja neuvotteluprosesseihin. Kustannussuunnittelu ja -ohjaus on, tai se kehittyy, osaksi työtäsi. Tehtävässäsi huolehdit asiakkaalle annetun asiakaslupauksen toteutumisesta.

Taloteknisestä suunnittelutaustasta on etua tehtävässä menestyäksesi. Koulutustaustaltasi olet sähkö- tai LVI-tekniikan insinööri tai diplomi-insinööri. Talotekninen rakennuttamis- tai tuotantokokemus katsotaan eduksi.

Tuottamiemme taloteknisten hankekehityspalvelujen kysyntä on kasvussa ja haemme tehtävään sitoutunutta henkilöä pitkäjänteiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, monipuolisen ja kokonaisvaltaisen työnkuvan talotekniikka-alan johtavassa yrityksessä. Tukenasi toimii ammattitaitoinen hankekehitystiimi, tuotantoyksiköt, ylläpito- sekä eri teknologioiden asiantuntijat. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä ja kehittää omaa talotekniikan kokonaisasiantuntijuuttasi aitiopaikalta. Vastuullisena työnantajana pidämme toisistamme huolta panostamalla myös työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Erinomaisten työvälineiden lisäksi nautit hyvistä henkilöstöeduista, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut sekä lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut. 

 

Hae tehtävään 31.1.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankekehitysryhmän päällikkö Tommy Öhman, p. 050 560 0761 tai tommy.ohman@caverion.com. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa aluepäällikkö Jani Raatikainen, p. 050 337 7959 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi. #LI-TN1

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot