Hankekehityspäällikkö
Rakennusliike Lapti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Haemme Pirkanmaalle hankekehityspäällikköä

Hankekehityspäällikkönä vastaat rakentamisen maanhankinnasta ja kehität uusia asunto- ja toimitilahankkeita. Tehtävässäsi hankekehityspäällikkönä etsit ja selvittelet uusien hankkeiden ja urakoinnin mahdollisuuksia, ohjaat hankkeiden suunnittelua ja vastaat hankkeisiin liittyvistä asemakaavamuutosprosesseista. Toimit tiiviissä yhteistyössä Laptin laskennan, rakennustuotannon ja myynnin kanssa. Hankekehityspäällikkönä arvioit hankkeiden kannattavuutta, laadit tarjouksia ja valmistelet investointiesityksiä yhdessä muun organisaation kanssa. Yrityksemme ulkopuolella teet vahvaa yhteistyötä maanomistajien, suunnittelijoiden ja viranomaisten kanssa.

Laptin hankekehitys toimii kiinteistöjen omistajien yhteistyökumppanina vaativissa ja pitkäaikaisissa kiinteistöjen kehityshankkeissa. Panostamme erityisesti lisä- ja täydennysrakentamiseen vetovoimaisilla asuntoalueilla ja uusien yritys- ja asuinalueiden kehittämiseen. Hankekehityksen tehtävänä on ideoida hankkeen sisältö sekä varmistaa, että uusi hanke on teknisesti toteuttamiskelpoinen ja taloudellisesti kannattava. Tuotamme kiinteistön omistajalle lisäarvoa osaamisella, laajalla yhteistyöverkostolla ja kattavalla kokemuksella.

Mitä toivomme sinulta?

Haemme asiakaslähtöistä ja ratkaisuorientoitunutta ihmistä, jolla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempaa kokemusta rakennushankkeiden kehittämisestä ja asemakaavamuutosten läpiviennistä. Voit olla asuntorakennuttamisen ammattilainen tai osaava toimitilahankkeiden kehittäjä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja vahvaa paikallistuntemusta. Jos kokemuksesi hankekehityksestä ei ole vielä laaja, voit hakea meille silti, tällöin tilaisimme käyntikorttisi kuitenkin projekti-insinöörin tehtävänimikkeellä. Sinulla on hyvä Tampereen ja lähialueiden paikallistuntemus.

Mitä tarjoamme sinulle?

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut sekä kunnon palkan, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa Pirkanmaan aluejohtaja Tuomo Turkkinen, puh. 040 7177 576 tai tuomo.turkkinen@lapti.fi

Lähetä hakemus 8.3.2021 mennessä osoitteessa https://lapti.fi/rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427019
  • Tehtäväalue: Rakennusala, Hankinta
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa