(Poistunut julkaisusta)

Hankekehityspäällikkö
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Newsec on vahvasti arvojohdettu yritys. Toimintamme vankkana perustana ovat neljä arvoamme: Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity.

Perusarvomme ilmaisee tapaa, jolla Newsecissä kohtaamme niin toisemme kuin asiakkaammekin. Uskomme, että positiivinen ja arvostava yrityskulttuuri auttaa henkilöstöämme viihtymään, jolloin toiminnan asiakaskeskeisyys syntyy kuin itsestään.

Menestyksemme tueksi tarvitsemme sekä henkilöstömme vahvaa osaamista ja panosta kuin myös hyviä asiakassuhteita.

Nyt haemme Hankekehityspäällikköä Helsinkiin

Mitä pääset tekemään?

Sinä vastaat asiakkaamme asuinrakennusprojekteista aina hankesuunnitteluvaiheesta takuuajan päättymiseen asti. Ohjaat suunnittelua jo hankesuunnitteluvaiheessa kohti taloudellista ja laadukasta lopputulosta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden ja viranomaisten kanssa ja ohjaat kaavoitusta kohti asetettuja tavoitteita. Ohjaat ja johdat rakennuttamista tarvittaessa hyödyntäen konsultteja, mutta pystyt myös itse johtamaan hankkeita rakennuttajan roolissa.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on ymmärrystä kustannushallinnasta ja kustannusten ohjaamisesta. Pidät ohjat tiukasti käsissäsi ja varmistat, että hankkeen taloudelliset tavoitteet tulevat saavutetuksi. Vastuullasi on koko hankkeen onnistunut läpivienti ja samalla asiakkaamme varallisuuden kasvu ja kiinteistöjen tuotto.

Olet erittäin tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme kanssa ja raportoit tälle proaktiivisesti projektien etenemisestä. Yhdessä asiakkuuden kiinteistömanagerin kanssa varmistat, että hankkeet siirtyvät sujuvasti rakentamisvaiheesta kiinteistöjen ylläpitoon.

Rakennuttamisen hankepäällikkönä työskentely edellyttää sinulta ymmärrystä asuntorakentamisen kiinteistökehityksestä- ja rakennuttamisesta. Sinulla on näistä aikaisempaa kokemusta jo pidemmältä ajalta ja olet työskennellyt esimerkiksi kiinteistön omistajalle, rakennuttamisen ja kiinteistökehityksen konsultointitehtävissä tai rakennusliikkeen kiinteistökehitysyksikössä. Sinulla tulisi olla tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkinto.

Ratkaisevaa menestymisen kannalta on kuitenkin työskentelyotteesi ja asenteesi. Olet ehdottomasti tekijä ja ratkaisija. Olet itseohjautuva ja oma-aloitteinen rakennusalan ammattilainen ja tekemistäsi ohjaa vankka päämäärätietoisuus. Viihdyt ihmisten parissa ja osaat viestiä aktiivisesti ja selkeästi asioiden etenemisestä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja päästä vaikuttamaan asioihin laadukkaassa ihmiskeskeisessä organisaatiossa.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen 19.10. mennessä osoitteeseen https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja tehtävästä antaa Adecco Finlandin Teemu Vuorinen numerosta 040 061 0041 tai teemu.vuorinen@adecco.fi.